Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal bedankt Standard omdat zij de illusie wekken dat Club nog geen kampioen is

PN
Ook al baalde Clement als een stekker, het is goed dat Club Brugge geen straatlengte voorsprong neemt. Goed voor de competitie, maar ook goed voor Club. Zij hebben niks aan een gezondheidswandeling. De strijd met Standard zal Club scherp houden.

“Het heeft te maken met de tegenstander - die op je aanvallers, op je middenvelders en zelfs op je backs mandekking toepaste. Dat verwacht je niet in een topper tussen de eerste en de tweede.” Zei Philippe Clement na afloop, op de vraag waarom Club zo weinig kansen kon afdwingen tegen Standard. Clement was ‘pissed’. Een beetje op alles en iedereen. Op de organisatie van de Rouches, op zijn spelersgroep - “We moeten eens spreken deze week” -, en op de ref, die hij na het laatste fluitsignaal zijn zegening ging geven.

Je hebt 20% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ARTHUR WITSEL

  uw "chef voetbal" is beter dan Clement, want HIJ heeft gezegd dat Okereke moest opgesteld worden. Deze krant vond ook dat Rits onmisbaar was....tot gisteren. Dat de pers in het algemeen eens uit zijn ivoren toren komt en denkt dat alleen zij de wijsheid bezitten

 • jammy cappon

  Het is het recht van elke ploeg om zich aan te passen aan de tegenstander. Michel Pdhomme is hierin een crack. Daarom zag ik club ook liever voetballen onder Leko dan onder Preud’Homme. Clement is echt een mix van beiden, soms voluit aanvallend, soms zich aanpassen. Het is een compliment voor de sterkte van club dat Preud’Homme zich aanpast.

 • Peter Bielen

  Clement is een janker geworden sinds midden het seizoen vorig jaar bij Genk! Hoe hij gisteren voor de Franstalige televisie zijn eigen falen minimaliseerde en geen enkel respect toonde voor de tegenstander is een trainer op dit niveau onwaardig. Een bleiter met hoogmoed. En opgepast want dan kun je wel eens heel snel laag vallen Phillipe! Aanvaard gewoon dat de tweede helft tegen PSG en de eerste tegen Standard de tegenstander sterker was...... Kinderlijk interview was dat!

 • Marko Decandt

  Gedurfde uitspraak, vooral dat Brugge het wel vaker op het einde laat afweten. Ze staan nu nog niet zo ver op kop, de titel is dus alles behalve binnen.

 • stefaan thielemans

  Correcte analyse! Wat ik echter betreur is het feit dat een trainer als MPH het niet aandurft om eens op een andere méér gedrufde manier te denken. Dit was een wedstrijd volgens de oude, bange angsthazen school. Staat Sobol een halve meter achteruit, dan was het over en uit voor Michel.