Onze Chef Voetbal: "Anderlecht moet niet proberen kampioen te worden. Het moet eerst proberen zichzelf terug te vinden"

Photo News
Anderlecht verzoende zich met zichzelf, gisteravond - speltechnisch en inzake beleving. Club Brugge was een beetje soft, en toen in het laatste halfuur dan toch een sterke reactie kwam, werd het getackeld door de man in het busje. Arendsoog had de schoentip van Diaby in offside gezien. Het Park danste als vanouds.

Neen. Dit wordt niet het relaas van een titelstrijd waarin nieuw leven is geblazen. Als u dát wil lezen, dan kunt u hierbij afhaken. Club Brugge heeft nog steeds een riante voorsprong - drie (eigenlijk vier) punten, met zeven speeldagen te gaan, waarbij zowel Anderlecht als AA Gent nog de snelweg richting Brugge moeten nemen.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen
22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Boden

  Als Brugge zijn restende thuiswedstrijden allemaal wint zijn ze zo goed als kampioen. Alleen als Anderlecht ook in Brugge kan winnen wordt het nog tricky.

 • Benny Vanrykel

  Nu gaan we het krijgen de chef voetbal van HLN die gaat zeggen wat Anderlecht moet doen en niet doen.De max zou zijn dat Brugge in de play of de titel verliest. En geloof me dan worden de grootste verdedigers van de play of de grootste tegenstanders ervan.Wedden?.

 • Paul Vrancken

  Eindelijk een behoorlijke pot voetbal en dan weeral kritiek van de redacteur, misschien teleurgesteld als Club supporter .

 • René Toeters

  danny buyse : het deed deugd om eindelijk eens iets normaal te lezen tussen al deze reacties. De ene kant verwijt de andere van wat uiteindelijk ook bij hen gebeurd. En dan altijd dat gelul over die enveloppen! Eerst was het Bart Verhaeghe die uitdeelde en nu komt het geld van Marc Coucke. Flauwer kan je commentaar niet zijn!

 • jos jansen

  het was geen buitenspel! anderlecht speelt altijd met 12 man,11 spelers + scheids! en als ze voor staan vallen ze om als je er tegen blaasd!

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00