Exclusief voor abonnees

Onze analist Degryse laaiend enthousiast: “Maar zal Anderlecht Kompany wel kunnen volgen?”

Vincent Kompany in het Astridpark.
Twitter Kompany Vincent Kompany in het Astridpark.
Ook Marc Degryse reageerde verrast toen Vincent Kompany zijn toekomstplannen uit de doeken deed. Onze huisanalist merkt op hoe de Anderlecht-fans éindelijk weer redenen hebben om positief te zijn.

“Ik had er eerlijk gezegd een beetje mijn buik van vol om over Anderlecht te praten. Het was altijd negatief. Maar nu…

De terugkeer van Kompany naar Anderlecht is geweldig. Dit is uitpakken van Coucke, Verschueren en Arnesen. Ik heb Kompany gisteren nog aan het werk gezien met City, dat was een prachtig afscheid, maar ik had niet durven dromen dat hij naar Anderlecht zou komen.

De stap is verrassend. Ik had gedacht dat Kompany als voetballer nog naar Amerika of zo zou trekken. Blijkbaar was de roep van de moederclub toch te sterk - zijn hart heeft gesproken. Wat ben ik blij. Kompany nog in België zien voetballen, mooi, toch?

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bart Karmel

  Dit is net als Ronaldo binnenhalen. Qua merchandising alleen al een succes!

 • didier de coster

  speler-trainer is een giftig geschenk en ?? enkel bij een caféploeg uit te voeren , toch niet bij den anderlecht , wees ne keer één seconde nuchter ; cobw

 • Erwin Van Roy

  Jan van leive zoveel ex speler die terugkeren aar Rsca zijn niet geflopt. En iedereen die beweerd dat kompany op pensioen is 33 is zeker nog niet voorbij in de jpl en heeft dit seizoen toch nog 25 topwedstrijden in Man City gespeeld en de laatste weken waren Top.

 • Karel Van Beeck

  Het is niet de eerste keer dat de heer Degryse er naast zit. Spijtig genoeg krijgt hij daar dan nog geld voor ook!

 • Jan Van Leive

  Gepensioneerden gaan terug halen is reeds meer dan eens zuur opgebroken , daar heeft RSCA zelf genoeg voorbeelden van . En ex supervedetten als trainer ???? Ik ken er niet veel , dit jaar heeft Monaco het nog eens gewaagd ,met het gekende gevolg , maar het is zoals geert Vanrostenberghe schrijft slechter kan niet