Olivier Deschacht excuseert zich bij fans na wanprestatie

Olivier Deschacht gaat de fans groeten na de belabberde prestatie in Moeskroen. De meegereisde supporters proberen hun ontgoochelde verdediger te troosten.
BELGA Olivier Deschacht gaat de fans groeten na de belabberde prestatie in Moeskroen. De meegereisde supporters proberen hun ontgoochelde verdediger te troosten.

Niet voor het eerst dit seizoen leverde landskampioen Anderlecht gisteren een belabberde prestatie af. Tegen de enthousiaste promovendus Moeskroen-Péruwelz werd het vooral in de eerste helft van het kastje naar de muur gespeeld. Na 25 minuten keek het al tegen een 3-0 aan. Het werd uiteindelijk 4-2 en dus moesten de RSCA-tenoren met de staart tussen de benen de fans gaan groeten. Na de match excuseerde ervaren rot Olivier Deschacht zich via Twitter bij de achterban: "Mijn excuses aan alle supporters voor deze offday." Een uur later bracht doelman Silvio Proto nagenoeg dezelfde boodschap: "We bieden onze excuses aan voor dit slechte resultaat, de zwakke match, maar vooral voor de manier waarop."

BELGA
BELGA
BELGA
BELGA
BELGA