Nog geen Storck-effect: ook tegen Charleroi gaat Cercle roemloos onderuit

Photo News
Cercle Brugge
CER
Cercle Brugge CER
0
3
Charleroi CHA
CHA
Charleroi
Het Storck-effect bleef uit. Ook tegen Charleroi maakte hekkensluiter Cercle Brugge weinig klaar. Na 36 minuten was de match beslist: Morioka, Bruno en Diagne tekenden dan al voor de 0-3. Na rust betere intenties bij de thuisploeg, maar een goaltje bleef uit. 

“Ik weet zeker dat we een volledig ander Cercle zullen zien”, zei Storck voor de partij. De spelpatronen konden dan wel anders zijn, het resultaat bleef hetzelfde. Na vijf minuten rondde Morioka een slimme doorsteekpass van Rezaei af, op het halfuur zorgde Bruno voor de dubbele voorsprong - alweer na balverlies op het Brugse middenveld. Meteen daarna boeken dicht, Diagne werd geen strobreed in de weg gelegd, hij knalde de 0-3 op z’n gemakje binnen. Treurnis bij Cercle: Omolo werd zelfs nog voor de rust gewisseld, de fluitjes op Jan Breydel bleven niet achterwege. 

Photo News

Na de koffie leunden de Carolo’s achteruit. De Vereniging toonde veel goeie wil en knutselde zelfs een gigantische dubbele kans in elkaar. Penneteau redde eerst de poging van Gory, in de rebound zag Saadi zijn inzenden van de lijn gekeerd. Cercle zocht verder naar dat ene goaltje, maar vond het niet. 0-3 waren de zware cijfers. De Bruggelingen blijven laatste met amper drie punten, Charleroi is nu negende.

BELGA
Photo News
Photo NewsReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.