Nieuwkomers Rits, Schrijvers en Letica present op eerste training Club

BELGA
Enkele uren voordat de Rode Duivels aan hun WK beginnen, hernam ook landskampioen Club Brugge vandaag de arbeid. Blauw-zwart deed dat in de nasleep van de titel meteen gefocust, al zal de groep er eind augustus best anders uitzien dan die van deze voormiddag.

De vakantie zit erop, ’t is alweer tijd voor de landskampioen om erin te vliegen. Dat beseft ook Ivan Leko bij de start van de voorbereiding waarin de Kroaat blauw-zwart wil klaarstomen om nieuwe doelen te verwezenlijken. Hoofddoel van Leko en Club dit seizoen is bevestigen, dit in de vorm van een nieuwe landstitel en als het enigszins kan ook een geslaagde Champions League-campagne. De Bruggelingen willen de kern flink opfrissen en dus tekenden al enkele nieuwe gezichten meteen present. Nieuwkomer Groeneveld krijgt net als Vormer en Horvath na interlandverplichtingen rust, maar Rits en Schrijvers kwamen wel een eerste keer uit de catacomben van het Jan Breydelstadion in de nieuwe, dit seizoen donkerblauwe trainingsuitrusting van Club. Ook doelman Letica - hij moet het keepersprobleem definitief van de baan ruimen - maakte zijn entree. Net als fysiektrainer Rob begon ook voor Simons een nieuw hoofdstuk. Na vele dienstjaren als speler ondersteunt hij Leko voortaan als assistent.

Nakamba en Limbombe doen het na hun blessures in de play-offs nog rustig aan en blijven net als Diaby voorlopig binnen. Met Openda, Schoonbaert, Baiye, Ngonge en doelman Shinton krijgen vijf jeugdspelers tijdelijk (tot de stage) de kans om zich in de kijker te spelen. Morgen en woensdag traint de groep slechts gedeeltelijk op Olympia en legt de andere helft van Club medische testen af. Vrijdag staat een eerste oefenmatch op het programma in en tegen provincialer Heist.

BELGA
Photo News
Voor Timmy Simons begon vandaag een nieuw hoofdstuk. Na vele dienstjaren als speler ondersteunt hij Ivan Leko voortaan als assistent.
Photo News Voor Timmy Simons begon vandaag een nieuw hoofdstuk. Na vele dienstjaren als speler ondersteunt hij Ivan Leko voortaan als assistent.7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Ledure

  David De Geyter !!! Als we kampioen worden is het zonder zwart geld, Maar verleden seizoen kon den Anderlecht geen meer gebruiken het geld was op , t'is daarom dan de dikke nekken hun ploeg hebben moeten verkopen aan nen BOER.

 • David De Geyter

  Hun voorzitter heeft alle deuren geopend en vele gesloten om zijn ploeg kampioen te laten worden! Benieuwd hoe ze voor de dag gaan komen, want zo'n boerenjaar gaan ze nooit of nooit meer beleven.

 • bryan de ceuster

  Dirk Visser: Alsof anderlecht of standard meer punten zouden halen in de CL lol. Ze eindigden zelfs achter Club in de kompetitie, dus Club is de beste hoop op punten.

 • Bart Almeye

  Al nieuws over Ruud vormer zijn contract? Was prioriteit nr 1, maar het blijft zeer stil... Onheil op komst??

 • Werry Galle

  Brugge is het hele seizoen de beste geweest, En is daardoor de enige ploeg die recht heeft op de champions league. Dat we niet meer meespelen op het hoogste niveau is waar, maar dit is zo voor alle Belgische ploegen. Dus i p v ze af te schieten, steun deze ploeg.