Nieuwkomer Antwerp loopt over van vertrouwen: "Ik ben mix van Ribéry, Walcott en Payet"

Photonews
Als tiener gold hij als een grote belofte. In 2015 won hij het alombekende toernooi van Toulon met jong PSG. Als je daar tot derde beste speler wordt gekroond, wacht je doorgaans een carrière tussen de grote jongens. Maar zoals zovelen haperde Romain Habran (23) bij de grote jongens.

Bij PSG trainde hij wel met vedetten als Ibrahimovic, Thiago Motta en Thiago Silva, maar een match tussen die kleppers zat er voor hem niet in. Na omzwervingen in de Ligue 2 en de Franse derde afdeling tekende hij onlangs voor Antwerp waar hij zich wél hoopt door te zetten. Habran legt uit waarom hij nog niet ontbolsterde. "Ik heb de verkeerde keuzes gemaakt door voor teams als Laval en Sochaux te gaan spelen. Ik verliet PSG met het idee om in de Ligue 2 te ontploffen, maar dat viel tegen. Ik speelde niet eens alles en kreeg zo een serieuze mentale opdoffer."

"Met Antwerp heb ik nu een mooie club gevonden. Ik speel graag op links omdat ik dan naar binnen kan komen en met mijn rechter uithalen, maar als ik op de rechterflank speel, kan ik buitenom gaan en voorzetten. Ik heb mijn eigen stijl, maar die ligt ergens tussen die van Ribéry, Walcott en Payet. Met Ben Arfa heb ik een goed contact. Hij is één van de beste vrienden van mijn broer en heeft al gezegd dat hij een keertje naar Antwerp komt kijken."
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Erwin Lauwens

    De zoveelste zelfverklaarde Messi die superblij is nog een ploeg gevonden te hebben in de Jupiler-0,0-liga?

  • luc verriest

    Is dit zelfvertrouwen of misplaatste hoogmoed? De tijd zal het uitwijzen.

  • Bruno Zonnekeyn

    Welkom bij RAFC stamnummer 1. Hopelijk maak je het waar -voor en bij- Antwerp. Dan zullen wij ... de fans je uitbundig toejuichen.