Nacer Chadli: “Wij zijn niet kansloos tegen Club Brugge”

Nacer Chadli kijkt ondanks de 5 op 21 van Anderlecht met vertrouwen uit naar de clash met Club Brugge, zondag op Jan Breydel. “Club heeft een hele goeie ploeg, maar ik denk niet dat wij kansloos zijn”, zegt Chadli. “We hebben alles om de wedstrijd zwaar te maken voor hen.” De Rode Duivel gaat ook in op het mogelijke aantreden van Adrien Trebel. “Hij kan ons helpen als hij start.”

Nacer Chadli.
VTM Nacer Chadli.26 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Kris Pieters

  RSC man man Dikke miserie!!

 • Frederik Janssens

  Anderlecht krijgt een 10-0 pandoering van Club aan hun broek zondag als Kompany niet stopt met zijn Guardiola systeem en normaal begint te spelen. Kompany stop met je Guardiola systeem of trap het af als trainer! Het is genoeg geweest! Als speler mag je altijd blijven.

 • dretie munkies

  Anderlecht heeft wel het voordeel dat misschien bepaalde spelers van Club nog wat de Champions League match in hun benen zullen hebben. Tenzij Club eindelijk eens met hun sterkste elftal aan de aftrap komt en dus logischerwijze Rits eindelijk eens uit de ploeg zet !

 • Jeroen De Ruyck

  @Brent. Jij bent zo grappig! Nieuwe Geert Hoste! Doe zo verder...

 • eric debanne

  Het wordt 3-0 voor Brugge ......! Na een goeie wedstrijd van beide ploegen maar degene die scoort wint eh ...