Misnoegde Diagne reageert op criticasters en post foto van z’n statistieken op Instagram

Belga/Instagram Mbaye Diagne
Neen, Mbaye Diagne wordt geen Club Brugge-icoon. De Senegalees is na zijn penaltyfrats tegen PSG op een zijspoor beland bij blauw-zwart en speelt vooralsnog geen wedstrijden met inzet meer. Op Instagram snoert de aanvaller z’n criticasters de mond.

Diagne toont op Instagram een foto van zijn statistieken: vier goals in amper 177 minuten (in de Jupiler Pro League) bij blauw-zwart. Toegegeven: ’t zijn mooie cijfers. De volgende foto van de Senegalees is een artikel: “Diagne gestraft omdat hij een penalty mist.” Een minimalisering van zijn dure penaltymisser. Hij snapt niet dat hij met zo’n statistieken nauwelijks aan de bak komt.

Instagram Mbaye Diagne

Diagne stond dinsdag plots in Istanbul om de clash tussen Galatasaray en Club live te aanschouwen en... om voorzichtig zijn toekomst te bespreken. Op bestuursniveau gebeurde hetzelfde. Galatasaray overweegt naar verluidt om Diagne vervroegd terug te halen, nu het voorin wat in spitsennood zit door de blessures van Radamel Falcao, Ryan Babel en Florin Andone. 

’t Is bovendien de enige uitweg voor de Diagne, want aangezien hij dit seizoen al voor zowel Galatasaray als Club speelde, kan hij niet meer naar een derde club. Of het moet naar een competitie zijn die een andere kalender hanteert, zoals China of Scandinavië.

In afwachting van een oplossing traint de gehuurde Diagne nog wel bij Club. De aankoopoptie van 13 miljoen euro zal blauw-zwart in elk geval niet lichten.

BELGA
Instagram Mbaye Diagne
Instagram Mbaye Diagne12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Malfroy

  36/45 in de Jupiler League en Diagnedinges heeft 4x gescoord. Kampioen worden zal niet van hem afhangen + Club heeft financieel nog wat reserve, andere "topploegen" daarentegen.... Goede beslissing!

 • Nico Dakman

  Hiermee bewijst hij gewoon dat club gelijk heeft hem niet meer laten te spelen. Die fout in PSG gaat hem heel zijn leven achtervolgen, je kan het zelf omkoping noemen dat hij zo klungelig mist en hierdoor meer kansen geeft aan zijn club galasataray. Dat niemand daar vragen bij stelt vind ik heel raar!

 • Erik Neyt

  Hij heeft duidelijk geen besef van zijn daden,heeft heel zwaar ingezet,en verloren,zo is het nu eenmaal in het voebal,maar ook in het gewone leven,mensen moeten voordurend beslissingen nemen,en liefst de juiste.

 • Andy De Clercq

  Ik vond ook dat diagne moest gestraft worden. Maar waarim geen 2de kans nu? Denken jullie nu echt dat hij de enige aanvaller met pretentie is? Laat het hem bewijzen en indien het hem niet lukt, stuur hem terug.een goalgetter heeft club momenteel ook niet he.

 • staf marien

  Op pretentie en ego is hij echt wereldklasse,hij snapt het nog steeds niet en zal het nooit snappen dat er regels zijn die moeten gerespekteerd worden.