Met of zonder Antwerp: deal met Eleven Sports gaat door

photo_news

De Pro League en Antwerp hebben nog steeds geen akkoord over de verdeelsleutel van het voetbalcontract. Maar aangezien het bod van Eleven Sports vandaag zou verlopen, zat de Pro League gisteren samen met vertegenwoordigers van het Britse mediabedrijf. Een productief onderhoud. “De vergadering verliep in een zeer constructieve sfeer”, klinkt het bij Eleven. Er lopen nu onderhandelingen over twee scenario’s. Eén waarin Eleven de rechten heeft op de matchen van alle 24 clubs, en één zonder Antwerp. “We hopen dat ook Antwerp zich in de komende dagen zal scharen achter de beslissing van de andere 23 clubs.” Omdat er verder onderhandeld wordt, vervalt de oorspronkelijke deadline. Antwerp kan nog steeds op een later tijdstip akkoord gaan met de verdeelsleutel en zich aansluiten bij het collectieve voetbalcontract. Anders zal het zijn eigen rechten individueel verkopen. (NVK)
19 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Fabrice Braccio

  Jasper bedoel je dan alleen in de provincie Antwerpen??? Want Club, Standard en Anderlecht hebben aanhangers in gans België. Als de clubs individueel hun rechten gaan verkopen gaan dit de drie grote slokkoppen zijn hoor.Ik denk niet dat er veel Walen geld gaan geven om de thuismatchen van Antwerp of KVM te bekijken.

 • marc van de poel

  Op dit forum enkel negatief reacties over de Antwerp houding, door fervente zelfverklaarde G5 supporters. De aanhangers van de kleintjes, de K11 zijn er unaniem positief over en hopen dat Antwerp de kastanjes uit het vuur gaat halen om zelf ook een extra stukje van de centen-koek binnen te rijven. En als je graag voor een 'grote' club wilt supporteren, bv. Anderlecht (grapje), betaal dan gewoon 3 x zo veel aan de inkom. Dan hoeven ze die centen alvast niet te gaan stelen bij de kleine clubs.

 • eric debanne

  Antwerp mag zeker niet meer krijgen ! Ze zijn nog maar paar jaren terug in 1e klasse ! Geen eurocent meer !

 • Marc LInden

  een Brits mediabedrijf...hebben ze wel een vergunning om in Europa te werken?

 • Peter Engelen

  Niks kunnen ze in België,geen TV rechten verdelen,geen EK organiseren,geen deftig stadion bouwen, geen deftige arbiters opleiden,om nog maar te zwijgen over de politiek...