Met dit spandoek tonen de fans van Moeskroen hun groot ongenoegen

Een spandoek en boodschap die je niet kan negeren, de fans van Moeskroen zijn de slappe prestaties van hun team duidelijk grondig beu.
BELGA Een spandoek en boodschap die je niet kan negeren, de fans van Moeskroen zijn de slappe prestaties van hun team duidelijk grondig beu.

Voor de aftrap viel het al op en ook tijdens de match kwam het geregeld in beeld: een reusachtig spandoek in zwart-witte kleuren van de supporters van Moeskroen-Péruwelz. Het opschrift liet weinig aan de verbeelding op: "Pas de sueur, pas de clameur." Vrij vertaald komt dat neer op: "Geen zweet, geen aanmoedigingen." Pijnlijk voor de spelers van 'Les Hurlus', maar de frustratie en misnoegdheid van de fans is natuurlijk wel begrijpelijk. De Henegouwse fusieclub verloor voor vanavond al voor de zevende keer en daar kwam na een draak van een partij tegen KV Oostende (0-1) nog een achtste klap bij. Of het nog goed komt tussen de spionkop en de spelers is maar zeer de vraag. De voorbije weken viel al op dat er nog nauwelijks toeschouwers zijn op het eens zo bruisende Le Canonnier. En daar komen nu nog eens acute degradatiezorgen bij, als dat maar goed afloopt...

BELGA
PHOTO_NEWS