Ga naar de mobiele website
^ Top

Marc Degryse interviewt Yves Vanderhaeghe: "Vier keer op rij play-off 1 zou mijn klop op tafel zijn"

Jan De Meuleneir- Photo News
"Proficiat, Danny." Marc Degryse en Yves Vanderhaeghe (47) slaan Danny Horseele, chef-kok van ‘Restaurant Horseele’, op de vierde verdieping van de Ghelamco Arena op de schouder. Horseele haalde 17/20 in de jongste editie van Gault&Millau. Vanderhaeghe grapt: "Als ik elk jaar 17/20 haal, ga ik lang trainer zijn van AA Gent." Chef Danny is niet op zijn mondje gevallen: "Gij zult afgerekend worden op het einde van het seizoen, ik word afgerekend twee keer per dag." En dan moest de onverbiddelijke Degryse nog komen met zijn vragen...

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Wil je meer lezen?

Registreer met enkele gegevens om dit artikel verder te lezen.

  • Je leest 1 maand ongelimiteerd als digitale abonnee
  • Geen betaalgegevens
  • Stopt automatisch
Meer over



Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00

Gesponsord

Meld een bug