Marc Degryse interviewt Yves Vanderhaeghe: "Vier keer op rij play-off 1 zou mijn klop op tafel zijn"

Jan De Meuleneir- Photo News
"Proficiat, Danny." Marc Degryse en Yves Vanderhaeghe (47) slaan Danny Horseele, chef-kok van ‘Restaurant Horseele’, op de vierde verdieping van de Ghelamco Arena op de schouder. Horseele haalde 17/20 in de jongste editie van Gault&Millau. Vanderhaeghe grapt: "Als ik elk jaar 17/20 haal, ga ik lang trainer zijn van AA Gent." Chef Danny is niet op zijn mondje gevallen: "Gij zult afgerekend worden op het einde van het seizoen, ik word afgerekend twee keer per dag." En dan moest de onverbiddelijke Degryse nog komen met zijn vragen...

Je hebt 6% van dit artikel gelezen




Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels