Exclusief voor abonnees

Marc Degryse: "Hein is slachtoffer van situatie"

Onze analist begrijpt frustraties van Vanhaezebrouck

Photo News

"Anderlecht is een puinhoop. Het was de voorbije decennia de rijkste club van het land - in België kon het iederéén kopen -, maar nu moest het bedelen. Hein Vanhaezebrouck heeft gelijk als hij zegt dat zijn ploeg verzwakt uit de transferperiode gekomen is. Mede daardoor leek het team dat gisteren startte op een elftal dat net een voorbereiding achter de rug had... Ik wil maar zeggen: op díe manier is het moeilijk resultaten te boeken. En dus is Hein in zekere zin een slachtoffer."

Je hebt 19% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Vanobberghen Eddy

  Hein is Hein. Hein kan wel niet toveren. Dit is de zwakste spelerskern in 50 jaar. Er zijn drie mensen die voor de spiegel moeten gaan staan. Roger Vanden Stock, Collin en Alexander Van Damme. Je hoort ze ziet, je ziet ze niet. Blijkbaar hebben ze het te druk met hun miljoenen euro’s te tellen. De supporters hebben recht op de waarheid.

 • tim van de wiel

  ik denk dat vooral de supporters die elke week veel geld betalen om hun ploeg te zien het slachtoffer zijn. Zij betalen! Hein krijgt heel veel centjes....elke week... om te klagen en fouten te maken. ik weet uit de interne keuken dat veel van de mislukte transfers bij gent er op uitdrukkelijke eis van Heintje gekomen zijn Kujatovic, Darko enz.

 • bob jansens

  Hein is de trainer, het is zijn taak om te zorgen dat er een ploeg op het veld staat. Als Hein dus klaagt over de mentaliteit, de inzet van de spelers, dan heeft hij het in de eerste plaats over zijn eigen falen. Wanneer gaat men bij Anderlecht deze parvenu buitenzetten? Kijk naar AA Gent waar Yves VdHaegen er wel in slaagt om een ploeg op het veld te hebben, daar waar Heintje er met dezelfde spelers er niet (meer) in slaagde... Ik hoop van harte dat AA Gent voor Anderlecht eindigt...

 • marc polfliet

  Hein zou beter eerst in de spiegel kijken.Maar geen nood , IEDERE wedstrijd is totaal anders en dat is voor elke ploeg zo. Van " hero to zero" ;, of omgekeerd.

 • Hugo Schelstraete

  Hein den bleiter. Zijn negatieve ingesteldheid draagt hij over op de ganse groep.