Exclusief voor abonnees

Marc Degryse en Gilles De Bilde samen voor nog één ­debat over de titel: “Clement zou goede trainer zijn voor Anderlecht”

Photo News
Auberge du Pêcheur, aan de boorden van de Leie in Deurle, heeft iets met voetbal. Michel Preud’homme heeft er gewoond toen hij trainer was van AA Gent, Aad de Mos ging er altijd op ­afzondering met Anderlecht, Trond Sollied hield er zijn ­huwelijksfeest, Essevee-CEO Eddy Cordier wil er wel eens côte à l’os eten. Wij brachten er Het Laatste Nieuws- en VTM-analisten Marc Degryse en Gilles De Bilde samen voor nog één ­debat over de titel (en een beetje over Anderlecht): “Genk is zoals een coureur met goede benen.”

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • luc teirlynck

  Anderlecht en bruhhe hebben altijd de beste trainers weg geplukt bij andere clubs , leko gaat naar de gevangenis dus denk dat Clement naar de boerderij gaat Hein naar gent en mazou naar Anderlecht , en Gilles en marc denken het voetbal uitgevonden te hebben

 • Sobek Wessels

  Clement is en blijft een Brugge man , dat zal je deze Competitie wel zien als Brugge de Titel Nog pakt op het aller laatste moment ! Volgend seizoen is Clement Trainer van Club Brugge ! We zullen het vandaag weten wie Kamioen wordt ! Als Genk verliest is het zo ver !!

 • EDDY VANDERSMISSEN

  Denk niet dat Clement interesse heeft in een club in verval. Hijzal niet bereid zijn om volgend jaar tegen de degradarie te vechten !!!

 • Rikske Goossens

  Ja Anita,en waar en op welke manier is Genk dan Clement gaan halen? Of vergeten we dat even?

 • Karel Van Beeck

  Die mannen mogen zeggen wat ze willen. Ze hebben en al dikwijls naastgezeten.