Marc Coucke tovert met Man City-talent Bossaerts "Rode Duivel 2019" uit zijn hoed

Twitter KV Oostende
Bij KV Oostende pakken ze graag uit met opzienbarende transfers en Marc Coucke heeft alweer een nieuwe slag weten te slaan. De flamboyante voorzitter van de kustploeg haalt immers niemand minder dan Mathias Bossaerts naar het zeetje. De 19-jarige centrale verdediger komt over van Manchester City en geldt als een groot talent.

Akpala, Cyriac, El Ghanassy, Rozehnal, Lukaku, Canesin en Berrier, er voetbalt al heel wat schoon volk in het Albertpark en daar kom straks nog een mooie naam bij. Mathias Bossaerts is een jeugdtalent van Germinal Beerschot en Anderlecht dat vier jaar geleden zijn geluk ging beproeven bij Manchester City. De nieuwe Kompany, de vergelijking werd al snel gemaakt. Al kon hij zich tot nog toe niet doorzetten bij 'The Citizens', het voorbije jaar werd hij vooral geremd door aanhoudend blessureleed.

3-jarig contract
Bossaerts tekent bij het 'weireldploegsje' een contract voor drie jaar + optie. Marc Coucke bouwde op Twitter alvast de spanning op met een geheimzinnige tweet. Gisteren liet hij zich in de talkshow 'Van Gils & Gasten' al ontvallen dat er een "Rode Duivel voor binnen 3 jaar" op weg was naar Oostende. Eerder versterkte KVO zich met de 18-jarige verdediger Siebe Van der Heyden, die overkomt van Anderlecht.

kos