Marc Coucke schiet terug na uithaal Roger Vanden Stock: “Zakken gevuld, lijken weggemoffeld en nu leugens verspreiden”

BELGA
Roger Vanden Stock rekende in een interview van De Morgen af met Marc Coucke. “Zelfs mijn verleden is door de nieuwe eigenaar afgepakt. Alles van het oude Anderlecht moest weg, buiten, démission”, vertelde de ex-voorzitter. Coucke reageert nu op Twitter.

“Beste RSCA-fans, wees gerust dat we ons niet laten doen door alle negatieve krachten die de mooiste club van het land weer aanvallen. Zakken gevuld, lijken of belangenvermenging weggemoffeld en nu maar columns schrijven, interviews geven en geruchten/leugens verspreiden.”

“ Michael (Verschueren, red.), Vince (Kompany, red.) en ik gaan onverdroten door om samen met jullie waardige mooie mauve tijden te creëren! Is het wij tegen de rest van het land, het weze zo, maar we zijn met velen en de weg is de juiste. Dank voor alle steun, we are Anderlecht!!”

Lees hier het volledige interview met Roger Vanden Stock. 

BELGA40 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ringo van der pulst

  Ik als club fan weet van één slecht seizoen en een paar mindere seizoenen voor rsca.Ik denk dat jullie eerder blij mogen zijn met de komst van marc en zijn centen.Jullie zijn ongeduldig en hebben geen respect voor de mogelijke redder van rsca.En welke lijken bij kvo?Bewijs dat eens beste boekhouders.En ja wij als fcb ers hebben er ook belang bij dat het betert bij den anderlecht,We willen toch tegenstanders die de moeite zijn dacht ik.

 • PLANCKAERT Johan

  wie denkt dat coucke om anderlecht geeft heeft het mis, zie oostende, eerst wat geld insteken en er dan zoveel mogelijk uithalen. Die man kent niets van voetbal, is een frauduleuze parasiet. Denk maar aan omega pharma en oostende..

 • Gilbert Vermeersch

  Het zo roemrijke verleden van Anderlecht was niet zonder zonde.. Coucke heeft gelijk..

 • Pierre Jacobs

  Spreken is zilver, zwijgen is goud meneer Vanden Stock.

 • Marc Pauwels

  Coucke kocht een lege doos, waar hij nog veel geld voor over had. Het zal tijd vergen om deze weer op te bouwen.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00