Exclusief voor abonnees

Lombaerts in Oostende: prestigetransfer draaide uit op een flop

Photo News
Een nouveau riche koopt een dure oldtimer, klaagt jaren over diens hoge verbruik, om hem uiteindelijk op de rommelmarkt te verpatsen. Wat dat met Nicolas Lombaerts (34) te maken heeft? Vervang ‘oldtimer’ door ­‘voetballer’, ‘verbruik’ door ‘loon’ en ‘rommel’ door ‘transfer’, en u kent zijn parcours bij KV Oostende.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Roger Deprez

  Couke heeft meer flaters al gedaan in het voetbal.

 • jammy cappon

  Diezelfde persoon koopt nu een duurdere oldtimer en hoopt hiermee terug een zaak te doen. Na enkele matchen zal dhr Coucke terug moeten vaststellen dat een oldtimer zoals het woord het zegt old is, maw fragiel. Dhr Coucke had beter een degelijke betrouwbare speler gekocht

 • Marc Grootaerdt

  Als KVO-supporter wil mijn hart Lombaerts in de ploeg, mijn verstand begrijpt de finantiele situatie van de ploeg maar mijn gal spuwt op Coucke die Lombaerts naar Oostende bracht voor zijn prestige en Nicolas en KVO met de kater achterliet toen hij vluchtte naar Brussel waar hij dacht dat iedereen aan zijn voeten zou liggen...De tijd bewees het tegenovergestelde. In Brussel bakt hij er niets van en heeft er nieuwe slachtoffers in het vizier.

 • Luciano Van As

  Misschien kan Martinez hem nog eens een keer oproepen om zijn toekomst mee te bepalen.

 • bavo eykens

  dirk vangossum, niet het weireldploegsje heeft Lombaerts gekocht maar wel de heer Coucke. En het provincieploegske heeft zijn eerste match toch maar gewonnen.