Lokeren haalt met Mohammed Ghadir eerste aanwinst binnen

Twitter Mich Vergauwen
Sporting Lokeren heeft een akkoord bereikt met de Israëlische aanvaller Mohammed Ghadir. De 24-jarige voormalige jeugdinternational, ex-Waasland-Beveren, komt over van Maccabi Haifa en ondertekende op Daknam een contract voor vier seizoenen.

Ghadir kijkt uit naar zijn terugkeer naar België. In het seizoen 2012-2013 was hij even op uitleenbasis bij Waasland-Beveren aan de slag, maar hij liep er destijds in zijn eerste wedstrijd een beenbreuk op. "Ik had drie operaties nodig. Daarom trok ik snel terug naar eigen land. Maar zo kende ik Lokeren natuurlijk wel. Ik weet dat ze staan voor goed voetbal en dat ze de laatste jaren goede resultaten halen", vertelde Ghadir.

Goals maken
"Ik kom naar hier om doelpunten te maken. Vorig jaar werd ik door Haifa uitgeleend aan Bnie Sakhanin, de nummer zeven uit de Israëlische competitie. Ik scoorde er zestien keer en was goed voor vier assists. In de beker scoorde ik ook nog eens vier keer. Ook in Israël ligt de competitie nu stil, maar omdat ik wist dat er sprake was van Lokeren ben ik anderhalve week geleden al begonnen met individueel te trainen."Video