Liersefans zijn het zat en keren zich met onder meer vuurpijlen tegen Maged Samy

Scheidsrechter Christof Dierick heeft de slotwedstrijd van de 24e speeldag in de Jupiler Pro League tussen Lierse en Standard na amper twee minuten stilgelegd nadat de thuissupporters vuurpijlen op het veld hadden gegooid. Na een tiental minuten onderbreking werd de wedstrijd hervat, maar de match bleef lang onwezenlijk met een Lierse zonder enige ziel. Al snel leidde Standard ook met 0-3, al stond er na 90 minuten 2-3 (lees verslag HIER) op het bord.

De supporters van Lierse protesteerden op het Lisp tegen de gang van zaken bij de Pallieters. Vooral de Egyptische voorzitter Maged Samy moest het ontgelden. Op verschillende spandoeken stonden boodschappen als 'Samy, rot op', 'Get out of our club' en 'Wij zijn het zat! Voor bestuurlijk falen moeten wij betalen' te lezen. Ook was er een actie met stickers met daarop een kameel en een verbodsteken.

Eerder deze week nam coach Slavisa Stojanovic na de tegenvallende resultaten ontslag bij rode lantaarn Lierse. Zijn opvolger Herman Helleputte gaf amper twee dagen na zijn aanstelling omwille van gezondheidsredenen ook zijn C4. Verder werden verschillende spelers naar de B-kern gestuurd en is Tomasz Radzinski niet langer sportdirecteur.

PHOTO_NEWS
BELGA
BELGA
BELGA
PHOTO_NEWS
BELGA
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
BELGA
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS