Leko zet puntjes op de i: “We wisten dinsdag al dat dit een klotematch zou worden”

"Met de bal aan de voet zijn wij eigenlijk maar een gewone ploeg", wist Ivan Leko vanavond te vertellen na de moeizame 2-1 zege tegen Lokeren. De jongens van Peter Maes legden op Jan Breydel enkele pijnpunten bloot bij de titelverdediger. "Maar we wisten op dinsdag al dat dit een klotematch zou worden."

Mathieu Goedefroy



20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Van den Bergh

  Bij de terecht afgekeurde goal van Brugge lag het spel 4 minuten stil .

 • Nico Vermeersch

  We zijn gewoon op dit moment de op één na beste ploeg van de huidige competitie en dat zeg ik als Club supporter. Opletten van Genk jongens, ook al staan we nu eerste. Club wordt nog beter...FORZA FCB !

 • Giovanni Galloo

  Ik was aanwezig op de match en de 7 min extra tijd ... waren er 7 te weinig!!!!! Twee tussenkomsten van de var en het anti voetbal en tijd rekken van Lokeren .Er kon gerust een kwartier extra tijd gerekend worden!!!!

 • ETIENNE BOECKX

  Leo bekijk de goal die Lokeren maakt en dan zal je zien dat je een miserabele keeperstrainer hebt bij een bal die lang door de lucht onderweg is moet de doelman die bal aanvallen ! En niet op 2 meter van de goal laten binnen trappen dat geldt zelfs in 4 de provenciaal !

 • Ronny Popelier

  Het penalty ( puntje ) op de i , en dit gaf de doorslag en niks anders. Brugge verdiende geen drie punten. Het is clubje dat moet spreken van tijd rekken. Hoeveel penalty's hebben ze al gekregen in cadeau verpakking in minuut 93- 94. Inderdaad Vossen voijf goals = vijf penalty's. Menaar Leko Verhaeghe zetten de puntjes uit op de i.