Leko spaart spelers niet in kleedkamer in Genk: “Berge is twee meter groot en hij dribbelt jou?”

rv

Daags na elke play-off 1-wedstrijd pakt Club Brugge uit met een filmpje met beelden achter de schermen. Ook na de 3-1-nederlaag tegen leider Racing Genk plaatste blauw-zwart een video op de sociale media. De hoofdrol was wederom weggelegd voor trainer Ivan Leko, die zijn spelers tijdens de rust niet spaarde. “Ze maken ons af in de duels. We zijn bang om vooruit te voetballen, het is niet te geloven. Siebe (Schrijvers, red.), voor wie ben je bang? Ik wil het nu horen”, riep de Kroaat. “Eén tegen één winnen we geen enkel duel. Mats (Rits, red.), je wint geen duels. Hans (Vanaken, red.), je wint geen duels. Berge is twee meter groot en hij dribbelt jou?” Kijk hieronder naar de stevige speech van Leko.
20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • nico baelde

  Schitterende reactie van Leko. Hij had gelijk. Clubspelers speelden als bange wezels, geen minuut speelden ze hun eigen spel. Een reactie is er nodig tegen Antwerp!!!

 • Jef Smit

  Wil leko zijn reactie wel zien na verlies van antwerp want dat gaat er gebeuren dit weekend! En Genk pakt een punt op sclesin

 • Paul Van den Bruel

  Als Genk verliest tegen Standard en Club wint tegen Antwerp, wat allebei mogelijk is zullen de criticasters weeral hun geweer van schouder moeten wiselen. Go Bruges.

 • Didier BRIGLIA

  Hahaha leko manneke!!!! En rits dat wist ik zo dat die bij brugge niet mee kon.Bij KV Mechelen was hij al maar een klein spelerke.En leko de eerste drie wedstrijden zweefden jullie allemaal alsof brugge al kampioen was,en nu na de nederlaag in Genk mooi van vormer en co zich zo vlug mogelijk uit de voeten maken voor de journalisten,faire spelers die van brugge!!!!!!

 • Maxime Vanmaercke

  Kristof, alles mag openbaar zijn. Zij verdienen het duizendvoudige van een gewone arbeider en ze gedragen zich als verwende kinderen. Niet winnen, half loon. Zich laten vallen: direct rode kaart. Dit is geen voetbal meer, maar een grote show.