Exclusief voor abonnees

Leko: "Club zal het gras opeten"

BELGA
Met dank aan Club Brugge. Woensdagnacht aangevraagd, vrijdagmiddag gekregen – een individueel interview met Ivan Leko (39). In ‘mindere tijden’ is dat in een topclub niet evident. Maar ’t is duidelijk waarom – life goes on in Brugge. Geen zweem van onrust, ondanks twee opeenvolgende nederlagen en tien tegentreffers in vier duels. 

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • danny buyse

  Nakamba staat veel verder op dit ogenblik! Clasie heeft te lang stil gelegen en nu komt de natuurlijke terugval! Clasie is goed voor de toekomst want moet nog ritme en conditie volume bij trainen!

 • Roos Desreveaux

  Ik hoop dat Leko verder kan doen zoals vorig jaar toen het beter draaide,. hij is een goede trainer maar kan erg koppig zijn. en 2 trainers De Mos en Broos hebben er al op gewezen dat hij Nakamba voor de verdediging moet gebruiken ipv Clasie. het is Leko zijn beslissing maar die ex-trainers hebben toch een groot palmares en die raad zou ik niet in de wind slaan.

 • karel claerebout

  we kunnen ze toch niet allemaal winnen hé maar thuis zijn we beresterk en dat zal iedere ploeg geweten hebben met de steun van onze geweldige supporters! FCB 4 EVER

 • alain leynaert

  Geen woorden maar daden dat is wat we willen geen bla bal bal.

 • Gaston FOUBERT

  En hoeveel tegenstanders gaan ze er onder stoppen?