Exclusief voor abonnees

Lawrence Visser leidt als jongste ref ooit topper Club - Anderlecht: "Wat als dít of als dát..., als ik me daarmee bezig moet houden, maak ik mezelf gek"

Photonews
Lawrence Visser (28) wordt zondag de jongste ref ooit die Club Brugge - Anderlecht mag leiden, maar miskijk u niet op zijn leeftijd. De Kempenaar heeft dertien jaar als scheids op zijn teller staan. "Ik ben me bewust van de belangen, maar daar laat ik mij tijdens een match nooit door leiden."

Druk-druk-druk. Sinds Lawrence Visser, halftijds accountmanager bij Proximus, dinsdag te horen kreeg dat hij is aangeduid voor Club Brugge - Anderlecht, staat alles in het teken van de topper zondag. Een uurtje, meer tijd voor een interview heeft hij niet, want dan moet Visser snel naar Tubeke voor een training. De 28-jarige ref wil tot in de puntjes voorbereid zijn, ook al heeft hij geen worst of best case scenario's uitgetekend. "Wat als dít of wat als dát... Als ik me daarmee bezig moet houden, dan maak ik mezelf gek. Ik bereid Club - Anderlecht niet anders voor dan gewoonlijk. Uiteraard is het een hele eer dat ik de topper mag leiden, maar ik houd mijn voetjes op de grond. En dat ik de jongste ooit ben: dat wist ik niet eens."

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Saskia Smalheer

  Trots op mijn achterneef !!! Ga zo door Lawrence !!

 • Paul Van den Bruel

  Jos Temmerman, ik geloof daar niks van. Een arbiter fluit naar eer en geweten. Fouten worden gemaakt zoals door u en mij. Hopelijk wordt het een faire match met als winnaar Club. Waarom zouden ze verliezen op eigen veld. Sedert maanden is dat niet meer gebeurd. Met een gelijkspel ben ik tevreden. Go Bruges.

 • Bart Wijsdekkers

  Ook erg dat je als topscheidsrechter nog halftijds moet werken terwijl de spelers 100 keer zoveel verdienen om 90 minuten op een bal - of naast een bal, Ulreich- te trappen.

 • Mie Van Gestel

  @Jos Temmerman en welke supporter ben jij?Om u gelijk te geven wint hopelijk Club Brugge.

 • Danny Danny

  Ze weten wel waarom hij daar mag fluiten