Lamkel Zé krijgt het aan de stok met Vanheusden

Photo News

Heet standje, rond het halfuur in Antwerp-Standard. Nadat Steven Defour niet meer verder kon door een blessure, maar de wissel niet meteen kon doorgaan besloot Lamkel Zé het heft in eigen handen te nemen. In plaats van de bal gewoon terug te geven, trapte hij het leer over de zijlijn en daar waren ze bij Standard allerminst mee gediend. Er ontstond wat geduw en getrek, waarna scheidsrechter Lambrechts Didier Lamkel Zé en Zinho Vanheusden trakteerde op een gele kaart. Ook Laszlo Bölöni, die langs de zijlijn tekeer ging omdat zijn wissel in eerste instantie niet kon doorgaan, kreeg diezelfde sanctie. 
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Tom De Graeve

  Lamkel Ze doet hier absoluut niets verkeerd. Hij geeft de bal mooi terug door hem buiten te trappen en wordt dan belaagd door alle spelers van Standard die waarschijnlijk een assist van hem verwacht hadden. Niettegenstaande houdt hij zich toch rustig. Gele kaart was dus volledig onterecht ...

 • Freddy Van Hulst

  Ook sportief van standard om direkt te beginnen trekken. Laat de wissel gebeuren en zever niet zo altijd.

 • Jozef Simons

  Jullie zijn voetbal kenners da hoor ik direct. Match gezien? Wat dan gezegd van de bank van Standaard dat 90min staat te roepen en te tieren op de scheidsrechter met Deflandre op kop.

 • Germain De Block

  Altijd zelfde met ze.een ongeleid projectie. hij hangt in de hekkens of hij moet amok maken.hoort niet op een sportveld.geen referentie voor antwerp dat ze hem niet kunnen leren beheersen.