Ga naar de mobiele website
^ Top

KV Oostende blijft achter met nul op negen na erg zwakke vertoning tegen Waasland-Beveren: 0-3

Photo News
Nul op negen én nog geen enkel doelpunt gemaakt, het is de harde realiteit voor KV Oostende. De manschappen van Yves Vanderhaeghe blunderden erop los vanavond, vooral op defensief opzicht dan, en gingen roemloos ten onder tegen Waasland-Beveren: 0-3. Al na het eerste bedrijf lag de eindstand vast. Het debuut van Philippe Clement als hoofdcoach mag dan weer gezien worden.


0-2 na tien minuten voetballen, het was allicht niet het scenario dat KV Oostende vooropgesteld had vanavond. Het begon al in minuut twee, toen een grabbelende Silvio Proto de mist inging. Ampomah profiteerde maar wat graag: 0-1. Bij de tweede treffer zag de KVO-defensie er zowaar nog slechter uit. Tomasevic ging aan het klungelen en Gano was er als de kippen bij om de dubbele voorsprong in doel te leggen. Je zou op dat moment écht medelijden krijgen met Yves Vanderhaeghe. En de malaise ging gewoon voort. In de slotfase van de eerste helft torende Gano het hoogst op een gemeten voorzet van Morioka - toch echt wel een aanwinst, die Japanse recordaankoop - en knikte de veelzeggende 0-3 ruststand op het bord.

Photo News

Schaapjes op het droge

Van beterschap na de pauze was er bij KVO weinig sprake. De bezoekers hadden de schaapjes op het droge en kwamen op geen moment in de problemen. Nochtans creëerde de kustploeg enkele prima kansen, maar ook vooraan ontbrak de scherpte vanavond. Een kwartier voor affluiten ging ook Nicolas Lombaerts nog aan het knoeien. Boljevic stormde alleen op Proto af, maar besloot te zwak op de Oostendse doelman. Zo bleef het 0-3 in een match die er eigenlijk nooit één was.

Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Meer over10 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • William De Leeneer

  Een nieuwe keeper en Gano blijft dan gaat WB heel mooi seizoen tegemoet. Bij KVO hebben ze dringend nood aan een afwerker en winnaarsmentaliteit.

 • Frank C.

  Vind da verdacht heel zwak van Oostende zo'n flaters on de verdediging die je alleen in provinciale ziet, zit hier weer een chinees achter zeker?

 • onbekend onbekend

  ze denken nu ze éénmalig europees hebben gespeeld, echt een weireldploeg te zijn

 • Danny SPIJKERS Danny Spijkers

  het is weer koekenpan aant zeetje !!

 • Axel Marckx

  Wat opvalt is dat Waasland-beveren al 3 wedstrijden op rij puik presteert tegen ploegen die alle 3 PO1 kandidaten zijn. Maar nog steeds wordt een zwakke partij van de tegenstander als titel boven het wedstrijdverslag gezet. Waarom?

Gesponsord

Meld een bug