Kersverse kampioenen sluiten wilde feestnacht af in discotheek Carré

Philippe Wuyts

Het was een ware feestdag voor Club Brugge gisteren, dat voor het eerst in elf jaar de landstitel in het voetbal binnenhaalde. Na een uitzinnig volksfeest in het centrum van Brugge, trokken de spelers naar een nachtclub in Brugge. Maar ook daarna was het feestje nog niet afgelopen, want een groot deel van de ploeg trok nog naar discotheek Carré in Willebroek.

En dat was voor veel spelers een nieuwe ervaring. "Het is mijn eerste keer hier", aldus verdediger en Rode Duivel Björn Engels aan VTM Nieuws. Ook middenvelder Hans Vanaken is geen grote feestvierder. "Het gebeurt niet vaak, maar op zo'n momenten moet het kunnen." De kersverse kampioenen kregen van Carré en Laurent-Perrier op de koop toe een 12 liter champagnefles cadeau. Naast de spelers van Club Brugge waren onder andere ook Oostende-verdediger Jordan Lukaku en zangeres Silvy De Bie van de partij in de discotheek.

Vandaag komt er nog een vervolg op het feestje van gisteren. In de namiddag vindt in het centrum van Brugge een groot volksfeest plaats om de kersverse kampioen te eren. Benieuwd welke spelers er met kleine oogjes zullen verschijnen.

Philippe Wuyts