Kasmi en El Messaoudi zijn officieel Rouches

BELGA
Standard heeft zijn twee nieuwste aanwinsten voorgesteld. De Rouches zetten in op de 19-jarige boezemvrienden Faysel Kasmi en Ahmed El Messaoudi van Lierse. Er was ook interesse van Anderlecht, maar uiteindelijk trok Standard aan het langste eind. Ze huren de talentvolle spelers voor één seizoen en bedongen een aankoopoptie.

Als de twee het waarmaken, ligt er aan het einde van het seizoen op Sclessin een contract voor drie seizoenen klaar. El Messaoudi trok Standard als verdedigende middenvelder aan. Hij krijgt het rugnummer 3. "Standard is een mooi uitstalraam voor mij en ik maak hier meer kans om vaker opgeroepen te worden voor de Marokkaanse nationale ploeg dan in tweede klasse met Lierse."

Kasmi is een aanvallende middenvelder, maar kan naar eigen zeggen ook op rechts spelen. Hij vroeg het rugnummer 8. "Uiteraard hoop ik op speeltijd, maar mijn seizoen zal pas geslaagd zijn als we kampioen worden." Gisteravond trainden ze voor het eerst mee. Woensdag komen ze mogelijk al in actie tijdens de oefenwedstrijd tegen Amay.

BELGA
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS


Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00