Exclusief voor abonnees

Karel Van Eetvelt geeft zijn eerste grote interview als CEO van Anderlecht: “Ik hou van dromers als Vincent. Ik ben dat ook”

Photo News
Voorzitter Wouter Vandenhaute komt even gedag zeggen. “Interviews? Ik? Hij doet dat toch goed?” Hij, da’s CEO Karel Van Eetvelt (54), die woelige eerste maanden kende op Anderlecht. “De beste rol van Kompany ligt op het veld, maar zo iemand mag je niet ­beperken.”

Je hebt 3% van dit artikel gelezen
29 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • stefaan lalonge

  Anderlecht is een topper in het aantrekken van mensen die GEEN voetballer zijn. Voor zij die het vergeten zijn, het is nog altijd op het veld zelf dat het moet gebeuren.

 • Chris Marien

  Ziet er nie echt een voetbaldier uit Is waarschijnlijk ook nie nodig Met met de getalletjes spelen denk

 • marc castermans

  In tegenstelling tot velen denk ik dat Anderlecht nu de juiste mix heeft gemaakt. Intelligente mensen aan het roer, een zeer sterke groep jongeren die het ver zullen brengen en nu nog een tweetal gerichte aankopen en de topdrie zit eraan te komen. Er gaan er nog velen verbaasd kijken op het einde van volgend seizoen.

 • Yves François

  Dromen mag en kan al eens gezond zijn. Maar schooien om geld van je grootste concurrent terwijl jezelf een wanbeheer voert is ongezien laag.

 • FRITS VERSTRAETEN

  Droom maar gerust. Al het geld dat je in voetbal investeerd verdwijnt als sneeuw voor de zon, voorbeelden genoeg.