Ga naar de mobiele website
^ Top

Jacobs: "Juhasz gaat boete krijgen voor zijn gele kaart"

belga
Ook in het praatje met Ariel Jacobs stond de gele kaart van Roland Juhasz centraal. Toch opvallend dat hij zijn truitje uittrok om het doelpunt te vieren, want normaal doet hij dat nooit, probeerde de reporter van dienst. "Tja, hij scoort dan ook niet veel, hé", luidde het cynische antwoord. "Geen enkele kaart is handig, hij gaat er zelfs een boete voor krijgen. Ik heb hem echter niet om die reden gewisseld. Al voor de match was hij twijfelachtig door een blessure aan de knie."

De gele kaarten blijven overduidelijk een werkpunt. "Ik was met hem een soort weddingschap zonder inzet aangegaan: nooit kom ik aan tien gele kaarten, beweerde hij. Nu zit hij aan negen en brengt hij zichzelf voor het tweede seizoen op rij in de problemen."
 
De Anderlecht-coach wilde ook nog wat kwijt over de wedstrijd zelf. "We hebben in de eerste helft zes à zeven kansen gehad. Die moeten binnen natuurlijk en dan wordt het een andere wedstrijd. Naarmate de tijd verstreek, werd de dekking wat nonchalanter. Ik kan alleen maar hopen dat we die doelpunten opgespaard hebben voor donderdag."

Dat AZ intussen met 3-0 ging verliezen op het veld van Utrecht, kon Jacobs niet gunstig stemmen. "Wij gaan het donderdag moeten doen, niet Utrecht. Die matchen vallen absoluut niet met elkaar te vergelijken." (svm)Meld een bug