Jackers staat supporters Waasland-Beveren te woord: “Degraderen? Denk ik liefst niet aan”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Degradatiewolken hangen boven Waasland-Beveren. Vandaag kwam Anderlecht met 0-3 winnen op het veld van de rode lantaarn, waarna Waaslandse supporters om uitleg kwamen vragen. Doelman Jordin Nackers stond hen te woord. “Ik snap hun gevoel. Ik heb hen gezegd dat we aan hetzelfde zeel moeten proberen te trekken”, aldus Jackers. “We hebben een goede verstandhouding met de supporters. En dat is heel belangrijk, zeker in deze situatie. Het is niet het moment om te panikeren. Wat als we degraderen? Daar denk ik liefst niet aan.”

rv2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Alfons Detemmerman

    Heb altijd gezegd dat Beveren nog spijt gaat krijgen van die 3 punten die ze aan Antwerp hebben gegeven

  • Germain De Block

    Halen 9 op 9 met een andere doelman en 0 op12 met jackets.veel te lucht voor 1 klasse maar zoals altijd zullen er wel andere belangen spelen.iedereen ziet al dat die ploeg rijp was voor de amateurs behalve het bestuur.triestig voor de moedige suportets en devmooie jaren van vroeger.