Ivan Leko lovend voor Antwerp: "Samen met Club de beste supporters"

photo_news
Enkele tientallen meegereisde fans van Eupen of een risicomatch tegen Antwerp? Voor Ivan Leko is de keuze snel gemaakt: "Ik zie Antwerp graag. Zowel op het veld als in de tribunes", aldus de Kroaat twee dagen voor de clash.

Jawel, ook Clubcoach Ivan Leko kijkt reikhalzend uit naar de komst van Royal Antwerp Football Club. De rivalenstrijd die dit weekend alle aandacht opeist, doet ook het hart van de vurige Kroaat dezer dagen sneller slaan: "Het wordt een interessante match", aldus Leko. "De rivaliteit is enorm, maar zonder passie en rivaliteit is er geen voetbal. Antwerp en Club hebben voor mij de beste supporters in het ganse land. De passie en energie die we bij beide clubs op het veld zien, is ook in de tribunes te zien. Ik verwacht een goeie support en fair-play. Of ik vrees dat de match uit de hand zal lopen? Neen, de passie en de emotie kunnen alleen maar een motivatie zijn voor de spelers. We zijn klaar voor wat er op ons zal afkomen." (lees hieronder verder)

photo_news

Ook voor wat Antwerp dit seizoen op het veld brengt heeft Leko niets dan lof: "Niemand had verwacht dat ze na tien matchen 18 punten zouden hebben, zeker niet gezien hun programma. Ze hebben gewonnen in Gent, in Oostende en in Mechelen. Antwerp pakte thuis een punt tegen Anderlecht en won met 3-0 van Zulte Waregem. Mijn respect voor Boloni en Antwerp is heel groot."

Leko moet het zondag zonder Stefano Denswil stellen. De Nederlander verzwikte vorige zondag in Oostende zijn enkel en raakt niet fit. Ook Clasie is nog niet hersteld van zijn knieblessure. Afwachten of zij volgende woensdag wel naar Genk kunnen afreizen of niet.

belga
photo_news20 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • marc ledure

  Wat ik me nu afvraag Hoeveel kunnen er hier over den Antwerp spreken. Antwerp is 17 jaar weg geweest uit eerste . Hoeveel hebben er den Antwerp gekent voor 2000 , Hoe oud zijn jullie nu, 20 & 25 dus zwijgt dan over den Antwerp.

 • marc ledure

  Eddy Vervaet !!! beste supporters ??? Ja de beste broekschijters. En op gebied van 20.000 het is ook maar als den Anderlecht -Brugge of Genk is die komt dat het vol zit . Als ge goed kijken zit het bij ons in Brugge altijd vol is het tegen den tweden of den laatsten het zit vol.En op verlpaatsing altijd 20 & 25 bussen. sorry

 • Capiau Christiaan

  Bernard ge betaald zelf belastingen op de lucht die ge nu inademt, dus stop met zagen

 • eric debanne

  1/3 goeie supporters van de resterende 2/3 gaan we zwijgen ! Leko wat zit je te zeveren man ! Hopelijk goed op hun donder de antwerp !

 • Christiaan Goethals

  Hopelijk krijgt Club op zijn donder.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00