Exclusief voor abonnees

Is er een dokter voor AA Gent in de zaal?

BELGA
De nachtmerrie in Gent duurt voort. Een beurscrash is er niets tegen. 1 op 15, zeg. Zo speel je straks zelfs niet eens tegen de winnaar van play-off 2. Je zou voor minder wanhopig worden in de bestuurskamer.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bruno Suykens

  Het is niet omdat het mooiste voetbalstadion in Gent staat dat de “voetbalploeg” (Belgische norm) plotseling zichzelf mag vergelijken met Europese grootheden. Vooral het bestuur durft hier nog wel eens zwemmend aan voorbij gaan. Ik vraag me trouwens nog steeds af waar de historische schuld is gebleven. (Sommige bronnen spreken over 23.000.000 euro). Creatief boekhouden?

 • christian malfait

  Andrejacevic, Moses Simon, Kalu, die hebben Gent ten gronde gericht. Alle 3 niet geschikt in het spelsysteem en nog minder in het DNA van de club. Zeker 2 flankaanvallers die constant faalden. 2 acties op een gans jaar.

 • didier de coster

  marc ledure ge zijt echt ne boer met uw uitlatingen , gent speelt momenteel minder en heeft minder geluk , maar als ge weer ne keer 0/18 gaat halen in de CL en u wéér ne keer echt dik belachelijk gaat maken voor heel europa , awel ik zal dan ne keer aan u denken klojo: cobw

 • Robert VAN LAERE

  Jammer dat ik supporter voor deze club : het is er traditie , als het erop moet zijn is het er altijd naast. Nooit zullen zij met deze mentaliteit nog een prijs behalen :geen grinta, geen inzet; geen speler die neer zijgt van de inspanningen . Strijkijzer Andrejacevic (trager dan een slak) Mozes Simon (kan niets meer) . De coach = foute keuzes ! Kwek

 • Paul Van den Bruel

  Ik vind een dokter niet nodig want de kansen zijn veelvoudig geweest, bal op de paal, geen penalty gekregen, kattenpoot van Penneteau, bal gered op de lijn enz...Zo zie je maar dat het van détails afhangt tussen winst en verlies. Als Clubsupporter hoop ik dat hen dat niet overkomt, want als ze verliezen op eigen veld van Anderlecht is het over met de titel. Go Bruges.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00