IN BEELD. Zo liep Standard-Anderlecht helemaal uit de hand

Facebook DBUHS
De déconfiture bij Anderlecht is compleet. De match tegen Standard werd bij een 2-0-stand voor de Luikenaars na nog geen halfuur voetbal afgefloten. Ref Lambrechts staakte de wedstrijd na aanhoudend wangedrag van de Anderlecht-supporters. Die bleven met rookbommen naar het veld gooien, ook toen de wedstrijd al een eerste keer werd gestaakt.
Na de wedstrijd werd er vuurwerk over en weer gegooid tussen de supportersclans.
Photo News Na de wedstrijd werd er vuurwerk over en weer gegooid tussen de supportersclans.
BELGA
BELGA
BELGA
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
BELGA
De Brusselse fans bleven met rookbommen en bengaals vuur gooien.
Facebook DBUHS De Brusselse fans bleven met rookbommen en bengaals vuur gooien.
BELGA
BELGA
BELGA
BELGA
BELGA
Photo News
BELGA
Photo News
BELGA
BELGA
BELGA
BELGA
BELGA
BELGA
Photo News
Photo News
Photo News
BELGA10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Fabrice Braccio

  Toon en Paul. Blijkbaar gaan jullie nooit op verplaatsing of je zou weten dat de controle van bezoekende fans door de bezoekende stewards wordt gedaan.En zij mogen slechts oppervlakkig fouilleren

 • didier putseys

  Is wat gebeurd is goed te praten? Neen mr te begrijpen, ja! Rsca heeft nog nooit zo diep gezeten. Tijdens de zomermaanden en wintermercato werden kwaliteitsvolle transfers beloofd .. uiteindelijk tweede en derderangs voetballers! Als je dan als supporter alle matchen - uit en thuis - live meemaakt en gisteren na de 2-0 en de rode kaart - een monsterscore in de maak - tja... een wedstrijd staken met zen allen door niet nr het stadion te gaan is/was misschien een betere optie.

 • Karel De Bontridder

  Ik denk niet dat diegenen die vuurwerk op het terrein gooiden echte fans van Anderlecht waren, maar "professionele" amokmakers die in de teleurstelling van de echte fans hun kans schoon zagen om onder het mom hiervan herrie te schoppen. Ik bedoel, échte fans blijven hun ploeg steunen, ook in mindere tijden. En de match was trouwens nog niet in de helft, er kon nog van alles gebeuren...

 • Janssens Paul

  Het is niet dat ik goedkeur wat de fans (?) van Anderlecht gedaan hebben, helemaal niet, maar nu lijkt het precies alsof de supporters van Standard engeltjes zijn. Voor de match hebben zij zich toch ook niet ingehouden. Ik vind dat de bond ook eens komaf moet maken met dit altijd weerkerend probleem op Standard. Hoe komt men met die vuurpijlen voorbij de ingang? Controle? Noppes! Anderlecht straffen: jazeker, maar dan Standard evenzeer, toch?

 • Toon Schouteden

  5-0 forfaitcijfers... De echte supporters zijn de verliezers... Trouwens: hoe geraken die bommen allemaal het stadion binnen? Doorgestoken kaart? Of onzorgvuldige beveiliging van Standard Luik?

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00