In afwachting van de nieuwe kapitein: Balette, Thijs en Van Renterghem leiden ochtendtraining AA Gent

In afwachting van Yves Vanderhaeghe leidde Peter Balette samen met Bernd Thys en Bart Van Renterghem deze voormiddag de training bij AA Gent
photo_news In afwachting van Yves Vanderhaeghe leidde Peter Balette samen met Bernd Thys en Bart Van Renterghem deze voormiddag de training bij AA Gent

Het kan snel gaan in het voetbal. Gisteren bedankte Yves Vanderhaeghe nog voor een rol als T2 bij Anderlecht, vandaag wordt hij voorgesteld als opvolger van Hein Vanhaezebrouck bij AA Gent. In afwachting van de komst van de West-Vlaamse coach namen assistenten Peter Balette, Bernd Thijs en Bart Van Renterghem deze voormiddag de honneurs waar op training.

Het trio Balette-Thijs-Van Rentherghem stoomde de spelersgroep afgelopen week al klaar voor de 'Slag om Vlaanderen' tegen Club Brugge. Gent verloor dan wel in het Jan Breydelstadion, de Buffalo's deden het er bij wijlen niet onaardig. Dat zal ook kersvers coach Yves Vanderhaeghe, die straks om 16u15 officieel wordt voorgesteld, niet zijn ontgaan.

photo_news
photo_news
photo_news
photo_news
photo_news
photo_news1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • ikkeweer

    vroeger kwam er naar mijn dorp éénmaal per jaar een circus en nu ... JAWADDE