Hoe speel je mee met de Gouden 11, en hoe win je... 25.000 euro?

Club Brugge werd vorig seizoen kampioen, word jij dit jaar de kampioen in onze Gouden 11?
BELGA Club Brugge werd vorig seizoen kampioen, word jij dit jaar de kampioen in onze Gouden 11?
Geduld wordt beloond. Nog heel even en de Belgische voetbalcompetitie gaat weer van start. Bovendien, en uiteraard nog véél belangrijker, begint dan ook de Gouden 11 weer! Omdat het al even geleden is, geven we hierbij nog even mee hoe je meespeelt met de Gouden 11, nog steeds via www.gouden11.be, én, nog veel belangrijker, wat je exact allemaal kan winnen als je meedoet.

* Speeldag 5 in 1A is de eerste speeldag van de Gouden 11 die meetelt voor het eindklassement. Om mee te doen vanaf deze speeldag, moeten ploegen ingeschreven zijn voor 11 september, 20u30. De eerste vier speeldagen van de Jupiler Pro League zijn om het spel te leren kennen. Er kunnen nog geen prijzen gewonnen worden, behalve enkele gratis teams.

* Per ploeg betaal je 9 euro om mee te spelen.

* Er zijn 33 speeldagen: speeldag 5 tot en met speeldag 30 van de reguliere competitie aangevuld met de play-offs, verdeeld in 6 speeldagen.

* Uit de spelerslijst op www.gouden11.be kies je 11 spelers en 4 bankzitters die samen maximum 250 miljoen mogen kosten. Je mag niet meer dan 2 spelers van dezelfde ploeg kiezen. Er is keuze uit 7 verschillende opstellingen. Eén speler is kapitein, die vermenigvuldigt zijn punten met factor 1,5 bij winst.

* Elke ploeg heeft 7 transfers, verspreid over het seizoen. Twee vanaf speeldag 9, nog eens twee vanaf speeldag 21 en drie bij de start van de play-offs.

* Spelers krijgen punten als ze scoren of een assist geven en verliezen punten voor kaarten die ze pakken. Verdedigers en doelmannen kunnen ook punten krijgen voor clean sheets, of voor minstens een helft te spelen. Een tegendoelpunt kost dan weer een punt. Uiteraard levert winst drie punten op, een gelijkspel één en verlies nul. Elke speler moet minstens 60 minuten meedoen voor die punten.

KALENDER

Testperiode: speeldag 1 tem 4

Reguliere periode: speeldag 5 tem 30 (26 speeldagen & prijzen)

Play-offs: 6 speeldagen (twee playoff groepen met de eerste acht ploegen - de andere acht spelen niet meer = dus die voetballers kunnen geen punten scoren;

Playoffs:

• spel loopt verder en je kan je ploeg onbeperkt transfereren

Photo News

PRIJZENPOT

En dan, nog véél belangrijk dan hoé je meespeelt, is wat meespelen kan opleveren. Hierbij een overzichtje van de belangrijkste prijzen per speeldag en die voor het eindklassement.

SPEELDAGPRIJZEN (25 prijzen):

Aluminium mountainbike met verende voorvork en schijfremmen

Minerva stadsfiets de luxe

BBQ Barbecook

Total Abs

Express Cooker

Ice Mountain

Lifestyle wallet

Dash Cams

Briljant België Boek

...

KLASSEMENTSPRIJZEN (liefst 125!)

HOOFDPRIJS: 25.000 euro cash

5.000 euro voor plaats twee

Minerva elektrische fietsen

Fiets GPS Sigma Rox 12.0

Voetbalgoal Calzio

BBQ Barbecook

Vibroshaker

...

Photo News

Speel jouw ploeg naar de overwinning via www.gouden11.be en spurt weg met de hoofdprijs!