Hoe het doel de middelen heiligt: Ferrera verpest het eerherstel van Leko

Photo News
Het moest en zou een eerherstel voor Ivan Leko worden. Aan steun geen gebrek, aan voetballende precisie wel. Club verslikte zich in Waasland-Beveren. Sh*t happens.

Zichtbaar geëmotioneerd trok hij de rode ‘trainersband’ rond zijn linkerarm – ’t ging maar moeizaam. Een Balkanboy is nochtans het één en ander gewoon. Ook Ivan Leko. Maar in de schaduw van de Brugse kop brak er iets bij de fiere Kroaat, luidop gesteund in de vier tribunes van Jan Breydel. Voetbal als psychologische bijstand.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Luc Cleynhens

  Waarom een titel ' Ferrera verpest ', NEE FCB was ni goed genoeg.

 • Brent Van Renterghem

  Tja een trainer die er voor ergens tss zat in sjoemelmatchen... Hij zal zich nog niet safe voelen want anders ben je wel op u gemak, dat denk ik ervan!

 • Freddie Heremans

  Je moet wel een crimineel ZIJN, gert lans, om een Club, haar Voorzitter, haar Trainer, haar spelersgroep, haar supportersleger voortdurend te criminaliseren. Ik begrijp niet dat HLN de ergste soort van laster en eerroof zonder blikken of blozen publiceert.

 • Frans Peeters

  De top mensen hebben niets gedaan, alleen maar geld ontvangen van een buitenlandse rekening dat ze niet wisten waar het vandaan kwam en vergeten waren aan te geven bij de belastingen?

 • eric debanne

  Aanvallend vermogen zwak bij Brugge ...! Ze hebben het weggegeven ... Hopelijk veel beter tegen Monaco

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00