Herbeleef hoe Moeskroen en STVV de punten delen na slordige wedstrijd (1-1)

belga
Excel Moeskroen
MOU
Excel Moeskroen MOU
1
1
STVV STV
STV
STVV
  • Aftrap om 20u
  • Scheidsrechter: Jan Boterberg
  • Le Canonnier
  • Moeskroen kon niet meer winnen sinds eind september
Nieuwe update beschikbaar

highlights

Gele kaart voor Samuel Asamoah
Charilaos Charisis vervangen door Igor Vetokele
Nathan De Medina vervangen door Jérémy Huyghebaert
Jordan Botaka vervangen door Jonathan Legear
Benjamin van Durmen vervangen door Jonathan Bolingi
Babacar Gueye vervangen door Yohan Boli
Gele kaart voor Omar Nicolás Govea García
Gele kaart voor Benjamin van Durmen
Gele kaart voor Babacar Gueye
Gele kaart voor Nikola Gulan
Doelpunt Dorin Rotariu
Doelpunt Charilaos Charisis

fase per fase

review

In de blessuretijd krijgt Awoniyi de bal toegespeeld, maar hij dacht duidelijk dat hij buitenspel stond. Hij was te verrast dat dit niet zo was en deed niets met de kans. Het schot van Amallah dat er op volgt vliegt de tribunes in.


Bezus snoept Govea de bal af een geeft dan een heerlijke lange bal richting Vetokele. Vetokele probeert Libertiaux te verrassen door meteen te trappen, maar de doelman van Sint-Truiden laat zich niet vangen en komt goed tussen.


Enkele minuten na zijn gele kaart haalt Asamoah Govea onderuit. Boterberg houdt de tweede gele kaart op zak en STVV komt heel goed weg.

yellow_card

Gele kaart voor Samuel Asamoah

Gele kaart Samuel Asamoah

Vrije trap op een gunstige plek voor Moeskroen. De Mexicaan Govea mikt naar de winkelhaak, maar zijn schot zwaait af en gaat enkele meters naast.


Sint-Truiden gaat er weer helemaal voor en wil duidelijk de drie punten mee naar huis nemen. Ze hebben nog een dikke vijf minuten om dit doel te bereiken.

substitution

Charilaos Charisis vervangen door Igor Vetokele

Igor Vetokele komt in de plaats van Charilaos Charisis

substitution

Nathan De Medina vervangen door Jérémy Huyghebaert

Jérémy Huyghebaert komt in de plaats van Nathan De Medina

Deze keer verdiende Moeskroen zeker een strafschop! Bolingi verliest bijna zijn truitje na een duel in de zestien van STVV, maar Boterberg beslist er anders over.


Geharrewar voor het doel van Moeskroen. Appel van STVV voor zowel hands als een duwfout, maar doelman Libertiaux krijgt de bal in handen en mag gewoon verderspelen.


Charisis stuurt de pas ingevallen Legear diep, maar zijn pass is net te diep. Legear kan er nog bij en probeert meteen voor te zetten. Zijn bal raakt niet ver genoeg en wordt weggewerkt.


Awoniyi gaat nog eens op wandel en geeft de bal af aan Boli. Boli probeert iets tussen een schot en een voorzet, de bal verdwijnt in hoekschop.

substitution

Jordan Botaka vervangen door Jonathan Legear

Jonathan Legear komt in de plaats van Jordan Botaka

Bezus beslist om een afvallende bal in één tijd op de slof te nemen, maar de bal suist ver over doel. De tweede helft zit vol kansen, maar deze zijn niet het resultaat van goed voetbal.


Moeskroen blijft groeien in de wedstrijd! Rotariu kopt een vrije trap door tot bij Amallah, zijn schot komt bij Govea terecht die op de doelman besluit.


Mohamed mag voor Moeskroen nog eens aanleggen, maar zijn schot mist richting en vliegt recht in de handen van Pirard. Op de counter speelt Sint-Truiden het slim uit, toch lukt het hen opnieuw niet om een echte kans te creëren.

belga

De mist zakt alsmaar meer en beperkt het zicht van de spelers (en de scheidsrechter) enorm.


Kitsiou gaat tegen de vlakte. De Griek ging eerder in de wedstrijd al een keer liggen en er is duidelijk meer aan de hand. Toch beslist hij om verder te gaan.


Moeskroen brengt de bal in 20 seconden 4 keer voor, maar doelgevaar kan het geen enkele keer opleveren.


Net als in de eerste helft neemt Sint-Truiden opnieuw het heft in handen. Boli schudt Gulan af en legt de bal achteruit naar Charisis, maar zijn schot krult net naast.


Daar is meteen bijna Boli! Een scherpe voorzet van Charisis vanop de rechterflank, maar de pas ingevallen aanvaller kan er net niet goed genoeg bij.

substitution

Benjamin van Durmen vervangen door Jonathan Bolingi

Jonathan Bolingi komt in de plaats van Benjamin van Durmen

substitution

Babacar Gueye vervangen door Yohan Boli

Yohan Boli komt in de plaats van Babacar Gueye

start

2e helft op gang gefloten

2e helft op gang gefloten


stop

1e helft afgefloten

1e helft afgefloten


Op slag van rust nog een gigantische kans voor Sint-Truiden. Gueye kopt de bal door naar Bezus, maar hij krijgt de bal niet voorbij Libertiaux. Prachtige reflex van de jonge doelman.

yellow_card

Gele kaart voor Omar Nicolás Govea García

Gele kaart Omar Govea

Botaka blijft de verdedigers van Sint-Truiden problemen bezorgen, maar met zijn voorzetten wordt weinig aangevangen.

belga
yellow_card

Gele kaart voor Benjamin van Durmen

Gele kaart Benjamin van Durmen

Het eerste kwartier was duidelijk voor de uitploeg, maar Moeskroen heeft daarna de wedstrijd meer en meer in handen genomen. Toch kwam de gelijkmaker ietwat uit de lucht gevallen.

yellow_card

Gele kaart voor Babacar Gueye

Gele kaart voor Babacar Gueye na een prachtige schwalbe, zonder dat er een andere speler binnen een straal van één meter van hem liep.

Botaka houdt met wat dribbelwerk drie Moeskroense verdedigers aan de praat. Hij kapt ze alle drie uit, maar zijn schot gaat centimeters naast.


De spelers van Moeskroen hebben duidelijk nieuwe moed gevonden en beginnen steeds gevaarlijker te worden. Het afstandsschot van Mohamed wijkt af en verdwijnt in hoekschop.

yellow_card

Gele kaart voor Nikola Gulan

Gele kaart Nikola Gulan

goal

Doelpunt Dorin Rotariu

GOAL! Het is opnieuw Awoniyi die zich op gang trekt en probeert om twee verdedigers van zich af te schudden. Deze keer lukt het hem om op doel te schieten, maar zijn schot treft de paal. In de rebound is Dorin Rotariu bij de pinken en trapt Moeskroen langszij.

belga

Het lukt geen van beide ploegen nog om een degelijke kans bij mekaar te voetballen. De strijd speelt zich af op het middenveld.


Sint-Truiden is het gevaarlijkst op de counter, maar het ontbreekt hen een beetje aan snelheid. Tijdens het uitvoetballen hebben de spelers van Moeskroen alle tijd om zich te herorganiseren.


Moeskroen weigert zich gewonnen te geven en proberen er aanvallender uit te komen. De bal komt per ongeluk bij de aanstormende Amallah terecht, maar deze is te verrast om er iets nuttig mee te doen.


Gueye blijft liggen na een blessure die hij enkele minuten geleden opliep. Boli staat langs de zijlijn klaar om in te vallen, maar de Senegalees weigert het veld te verlaten. Boli moet terug plaats nemen op de bank.


Gueye laat helemaal alleen aan de tweede paal dé kans op de 0-2 liggen. De voorzet van Bezus suist langs het doel, maar de spits van STVV duwt de bal met zijn buik naast het doel.


Dan toch eens Moeskroen met een kans! Amallah vindt een opening aan de rand van de zestien en besluit aan te leggen. Zijn schot is te zwak om Pirard in de problemen te brengen.

photo_news

Sint-Truiden is duidelijk de sterkste ploeg en blijft de bovenhand houden.


Moeskroen probeert de snelle achterstand door te spoelen en voert de druk wat op. Tot aan de goal van Pirard geraken lukt echter nog niet.

goal

Doelpunt Charilaos Charisis

Goal! Vijf minuten na het begin van de wedstrijd is het al raak voor de bezoekers. Charilaos Charisis kopt de voorzet van een dribbelende Botaka voorbij Libertiaux. Zo had de 19-jarige doelman van Moeskroen zich zijn debuut waarchijnlijk niet voorgesteld.

De beresterke Awoniyi holt achter een lange bal, tussen twee Sint-Truiense verdedigers. Hij glijdt half uit en moet het onderspit delven.


De mist hangt laag op Le Canonnier, dat zal de wedstrijd zeker en vast beïnvloeden.


start

1e helft op gang gefloten

1e helft afgetrapt


Opstelling Moeskroen