HERBELEEF hoe Club en Standard spektakelstuk voorschotelden: 4-4

BELGA
Club Brugge
CLU
Club Brugge CLU
4
4
Standard STA
STA
Standard
Door de nederlaag van Anderlecht kon Club Brugge negen punten uitlopen. Dan moest blauw-zwart in eigen huis wel winnen van Standard, maar dat deed het niet. Na een spektakelstuk eindigde de match in Jan Breydel op een 4-4-gelijkspel. Herbeleef de match HIER! 36 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • AUGUSTIN GHIJSELS

  Leko stond deze week vermeld in de top van de meest beloftevolle jonge trainers.Maar hij heeft tot de dag van vandaag nog niks gewonnen.Ene Sa Pinto wel en die is toch niet veel ouder.Proficiat aan de 2 ploegen,het was genieten voor iedereen.Zo zou elke match van de PO1 er één moeten zijn.Over het gans seizoen gezien,zou Club de terechte kampioen moeten zijn.Van een Standard-fan.

 • Freddie Heremans

  Waarom moest Leko toch weer een stomme vervanging doen met Scholz i.p.v. Limbombe ? Kost Club 2 punten, alweer.

 • lucien Noreilde

  weer onverschilligheid op het middenveld die Leko maar niet weggewerkt krijgt is hun duur te staan gekomen , met Cools is het ook al weken aan de gang vertraagde beelden nochtans bij de eerste raid kwam hij er goed vanaf naïef van de trainer nog 15 punten hoeveel glipten er sedert nieuwjaar door hun vingers ?

 • dirk govaerts

  2 dikke verliezers deze match want beide verdiende de 3 punten . Het is voor dit soort matchen ,ongeacht wie wint , dat de PO er zijn . Verklein de PL naar 10 of 12 ploegen en laat dit soort ploegen 4x elkaar spelen . Geen PO en de winnaar is de kampioen .

 • Loukie Van Ypersele

  Leko moest Cools allang aan de kant gezet hebben , mag de 2 tegendoelpunten op zijn naam zetten, handbal is geen voetbal terechte pinalty , maar Club laat het weer liggen de laksheid van sommige spelers laat te wensen over.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00