HERBELEEF hoe Anderlecht titeldroom levend hield na tumultueuze zege op veld van Club

BELGA
Club Brugge
CLU
Club Brugge CLU
1
2
Anderlecht AND
AND
Anderlecht
Anderlecht doet weer hélemaal mee om het kampioenschap. De Brusselaars wonnen op het veld van leider Club de klassieker met 1-2. Teodorczyk en Morioka tekenden voor de doelpunten. De aansluitingstreffer van Diaby bleek niet meer dan een voetnoot. Een hoofdrol was er andermaal weggelegd voor de VAR, die meermaals tussenkwam.  
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.126 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • jammy cappon

  Sommigen ontkennen hier dat de aarde rond is, tja als geciviliseerde Brusselaar is men gewoon om allerlei cadeaus te krijgen, is het niet van de Vlamingen, dan van de arbiters.

 • Charly Vanderperre

  Als westvlaming ben ik zeer blij dat de boeren op hun tomaat kregen,zo worden we gespaard van een 0-18 in de CL ,en worden we in Europa niet te kakken gezet ! Dank U RSCA voor deze mooie voetbalnamiddag ,en boertjes,het is zo stilletjes tijd om de patatten te planten op jullie veld !

 • Jose Van Hauwaert

  En niemand van de Calimèro's die de onterecht goedgekeurde goal van Brugge herrinert tegen RSCA ????? Om te winnen moet men de bal in het net schieten, dat heeft RSCA 2x gedaan en Brugge geen enkele keer. Ga dus daar klagen bleiters

 • gert lans

  Ik hoop dat het nu duidelijk is dat als clubke géén penalty steelt ze niet kunnen winnen ! Er moeten nog 2 dingen gebeuren : Verhaeghe straffen voor zijn beschuldiging en laster én Visser feliciteren om zich toch door de meute niet te laten beïnvloeden én dikke proficiat voor rsca dat laten zijn heeft wie het meest geciviliseerd én het sportiefste is !

 • philemon de wilde

  Hoe zit het hier met de doping controle ? Of mag dit niet meer in vraag worden gesteld ?