Hekkensluiters Cercle en Waasland-Beveren winnen, rood voor aanvallende Goreux: dit waren de hoogtepunten van alle JPL-wedstrijden

BELGA
Vier matchen in de Jupiler Pro League deze zaterdagavond. Moeskroen en Charleroi deelden de punten in de Henegouwse derby. Kortrijk ging dan weer winnen in Eupen, terwijl onderin het klassement Cercle en Waasland-Beveren hun partijen wonnen. De Bruggelingen haalden het in eigen huis van Zulte Waregem met 2-0. W-B won dan weer verrassend van Standard, dat het na een opvallende rode kaart van Goreux wel een uur met z'n tienen moest doen. Bekijk het allemaal in onderstaande samenvattingen.

Waasland-Beveren-Standard: 1-2

Cercle Brugge-Zulte Waregem: 2-0

Eupen-KV Kortrijk: 1-2 

Moeskroen-Charleroi: 1-1 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • frankie bressinck

    Het grootste schandaal was wel Standard, maar Goreux werd uitgesloten nadat hij 1 fout maakte en als je daar een speler voor moet uitsluiten. Dit beïnvloede het resultaat wel degelijk! De 2de helft bakten ze er niets van en W-B won of dat verdiend was doet niet ter zake zoals MPH ook zei!

  • christiaan vandenbroucke

    Verdiende overwinning voor de Cerkel,wat zei Dury voor de match nog 2 overwinningen,hij zou beter zwijgen en doen wat hij moet doen,Z-W is een ploegje voor tussen de 7 en de 10 plaats en niet meer play of 1 niet waard .