Hasi volgt Mazzu niét op bij Racing Genk, Wolf topkandidaat

photo_news
Racing Genk moet alweer een naam schrappen van het lijstje met mogelijke opvolgers van Felice Mazzu. Besnik Hasi is namelijk niet langer kandidaat om de nieuwe trainer van de landskampioen te worden. Daardoor wordt Hannes Wolf allicht de nieuwe coach van de Limburgers.

Hasi was afgelopen donderdag in ons land voor een gesprek met technisch directeur Dimitri de Condé. Sportief zaten beide partijen snel op dezelfde lijn. De onderhandelingen liepen spaak op het financiële luik, Hasi - en zijn assistent Bernd Thijs die eveneens zou meekomen naar Genk - liggen nog onder contract in Saudi-Arabië bij Al Raed. Daar waren ze niet van plan om hun coach én hun assistent zomaar te laten vertrekken, waardoor het erg dure operatie zou worden om de twee ex-spelers van Genk weg te halen uit het Midden-Oosten. Door het afhaken van Hasi, wordt de Duitser Hannes Wolf zo goed als zeker de nieuwe trainer van de Limburgers.

EPA
REUTERS
Photo News10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Roger Deprez

  Hoop dat Wolf komt de conditie zal weer ophoog gaan en wat ook een betere prestatie geeft.

 • raymond van der craen

  Wat is daar bij ons KRC Genk aan de hand? Geen Vrancken? geen Storck? geen Hasi? Niet dat ik daar van deze heren fan van was, dan maar de vierde keuze de Duitse versie van Albert Stuyvenberg Hannes Wolf. Nu nog Berge, Lucumi en Samatta verkopen en het komt allemaal dik in orde!

 • FRANS DE ROUCK

  't het wat worden !!! Uiteindelijk een van de drie nemen om dat het niet anders kan. Wat gaat hoogvlieger De Condé nu uit zijn mouw schudden? Hopelijk is de mogelijk nieuwe trainer verstandig genoeg om een vette clausule in zijn contract op te nemen. En als het tegenvalt met de nieuwe trainer? Onvermijdelijk het einde tijdprk De Condé.

 • Jean-Paul Haesen

  Waarom niet met een tussenpaus als voorbereiding voor volgend seizoen? Ook Maes en Hugo Broos zijn opties. Dan kan Genk heel rustig een goede coach (type Cocu) zoeken voor volgende seizoen zonder paniekvoetbal te moeten spelen. Als we vooruit willen, moeten we ook durven een stapje hoger gaan in het trainersniveau. Je kan alleen spelers beter (en commercieel aantrekkelijker) maken als ze zich kunnen bewijzen bij toptrainers. Dit hebben we duidelijk bij Clement gezien.

 • Kristof Duyck

  Neem vooral een trainer die vrij is. En kijk ook eens naar jezelf. Pozzuelo, trossard, Clement..en dan mazzu buitengooien. Storck wegplukken zou helemaal getuigen van klasse. Je kan trouwens in België ook nog wedstrijdje kopen, het jaar erop mag je geen Europees spelen en niet meedoen in de aantrekkelijke crocky cup. Propere handen? Mijn voeten ja...