Exclusief voor abonnees

Hans Vanaken krijgt zondag zijn Gouden Schoen: “Ik heb al eens tegen mijn vrouw gezegd: ze zouden de VAR beter afschaffen”

Jan De Meuleneir/Photo News
Zondag Hansdag. Uw sportkrant overhandigt voor de aftrap van de topper tegen Anderlecht de gepersonaliseerde Gouden Schoen aan laureaat Hans Vanaken (26). Ruim drie maanden na zijn triomf in Puurs is Vanaken nog niks veranderd – niet op en niet naast het veld: “Ik snap niet dat je je kunt opofferen om een hele match achter iemand aan te rennen.”

Je hebt 4% van dit artikel gelezen




19 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Johan Maes

  van aken gouden schoen geven is een slecht voorbeeld voor onze jeugd, heimelijk , venijnig ...... maar ok , vormer was zijn voorbeeld !!!

 • jos jansen

  De VAR afschaffen zal de Bond veel geld besparen!

 • Nicolas Van Hoecke

  Zever. De VAR heeft al meer goed dan slecht gedaan. Hoeveel fouten van scheidsrechters zijn al niet rechtgetrokken door de VAR...calimero's. Genk kampioen en dik verdiend. En ik ben niet voor Genk.

 • Jan De Vos

  Dat hij probeert om constant goed te spelen. De laatste matchen waren zwak van Van Aken

 • Jan Van Rompaey

  Groote gelijk De VAR is partijdig zoals de scheidsrechter vroeger