Gros clubs uit 1A wil Mogi Bayat nog niet laten vallen: “Hij heeft ons goeie diensten bewezen”

BELGA
Mogi Bayat, één van de de spilfiguren in het voetbalschandaal dat in oktober uitbrak, zat woensdag voor het eerst sinds zijn vrijlating in een tribune. Net als spijtoptant Dejan Veljkovic kreeg hij geen beroepsverbod opgelegd. Wij polsten bij alle clubs uit 1A: het gros ervan is niet van plan Bayat te laten vallen.

Veljkovic is vooralsnog niet van plan om zijn makelaarsactiviteiten snel weer op te nemen, liet zijn advocaat weten. Veljkovic werkt als spijtoptant mee met het gerecht, om de werkwijze en financiële constructies van clubs en makelaars toe te lichten. Dat ligt anders bij Mogi Bayat. Het federaal parket bevestigde dat ook hij juridisch geen beroepsverbod opgelegd kreeg, al mag hij geen contact hebben met andere verdachten uit het dossier. Als een van de grootste makelaars in België telt Bayat heel wat spelers uit 1A in zijn portefeuille.

Je hebt 22% van dit artikel gelezen
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Michel Tampere

  Patrick van mieghem... gefrustreerd dat De Bilde een grote carrière uitbouwde als speler en nu een TOP analist is? Binnenkort komt hij de sraff van RSCA versterken!! Cantona??? Geniale voetballer voor wie iedere voetbalkenner naar het stadion ging. DÉ grote gangsters zoals Bart Verhaeghe worden, hopelijk, binnenkort ontmaskerd

 • Patrick Van Mieghem

  Logisch!Kijk naar De Bilde,Cantona enz..!De grootste gangsters in 't voetbal zijn daarna 't populairst!

 • Harry Vankrinkelen

  Misschien eerst even wachten wat die andere pipo te vertellen heeft vermoed dat er nog lijken uit de kast gaan vallen...……...

 • Jacques Raskin

  Het zegt veel over de mentaliteit binnen de grote clubs. Ze gaan hun eigen ruit niet inslaan.

 • jan gerets

  Hoe rot kun of wil je zijn ? Kenschetsend voor de sjotters-wereld waar op de kap van een bende naïeve supportertjes en van onnozele belastingsbetalers een financiëel walhalla wordt gecreëerd. En allemaal willen ze het gewoon houden zoals het is. Goed bezig !

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00