Gentse fans laten op de Freethiel ongenoegen blijken over ticketregeling bekerfinale

Photo News

De fans van AA Gent lieten op de Freethiel duidelijk hun ongenoegen blijken over de ticketregeling voor de bekerfinale, waarbij abonnees die ook een abonnement voor de play-offs kopen de voorrang krijgen. Bij de aftrap was het bezoekersvak in Beveren op een tiental fans na leeg. Er lagen wel spandoeken, met opschriften als ‘Stil he, zonder supportersclubs’, ‘Respect for fans’ en ‘Waar zijn die 2500 supporters voor de bekerfinale?’. Met die laatste boodschap refereerden zij naar de bekertickets die naar het bestuur, de spelers, de jeugd, de vrouwenafdeling, de Foundation en de commerciële partners gaan. Pas toen de match 10 minuten aan de gang was, kwamen de Gentse fans het stadion binnen.

BELGA
BELGA
Photo News13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ken Bro

  ze halen meer en meer de ziel uit onze vurige club van weleer.. Ik mis, zoals zovelen, het Ottenstadion. Louwagie en Co denken Anderlecht te zijn.. Geen passie en liefde voor de club. Enkel geld telt nog. hetzelfde met de spelers.

 • Dirk Van der Weeën

  Ja dat gaat zo bij die grote ploegen he.

 • BJ?RN MARAS

  Met 2500 een uitvak in Beveren 10 minuten leeg laten, ok! Maar zou het geen groter statement zijn om met 17500 ontrouwe supporters de ghelamco tegen standard een kwartier leeg te laten? ♂️

 • eric debanne

  Gewoon de finale boycotten eh ...

 • Fabrice Braccio

  Ja Dirk correct.Maar het gaat dan wel voor abonnementshouders in de reguliere competitie.Die krijgen voorrang op beker-, uitmatchen- en PO tickets.