Genk straft Mboyo zwaar na bezoek aan Carré

kos
Racing Genk sanctioneert Ilombe Mboyo voor "onprofessioneel gedrag". De geblesseerde spits krijgt een boete en moet naar de B-kern.

De 27-jarige Mboyo staat al een hele tijd aan de kant met een blessure. Dat verhinderde hem niet om dit weekend met nog enkele andere collega-voetballers een stapje in de wereld te zetten. Foto's van het bezoek aan dancing Carré verschenen in de media. Bij Racing Genk reageert men allerminst opgezet. Hij krijgt een boete en wordt teruggezet naar de B-kern.

"Nadat er maandag foto's opdoken van Ilombe Mboyo gedurende een discotheekbezoek heeft KRC Genk besloten de speler financieel en sportief te sanctioneren voor onprofessioneel gedrag", luidt het in een persbericht. "Mboyo zal de komende dagen verder revalideren op individueel programma. Hij zal vanaf dat de situatie het toelaat aansluiten bij het sportief schema van de B-kern."

Ben jij trouwens al fan van HLN Sport/Voetbal op Facebook? En Twitter en Instagram? Zoniet, volg ze hieronder snel en wees als eerste op de hoogte van het belangrijkste en leukste sportnieuws!
HLN Sport (Instagram)
HLN Sport (Facebook)
HLN Sport (Twitter)
HLN Voetbal (Facebook)