Exclusief voor abonnees

Genk heeft heimwee naar gouden trio: Berge sleept in blessuretijd punt uit de brand

BELGA
Een knal van Sander Berge zorgde in de slotseconden voor een gelijkspel tegen Antwerp. De Noor kon zo de vijfde nederlaag van het seizoen voor de kampioen afwenden. Wat Genk mist aan creativiteit, compenseert het met karakter.

Felice Mazzu vierde alsof hij net de scalp van Napoli had gepakt. Sander Berge behoedde Racing Genk in de absolute slotseconden van de partij voor een enorme opdoffer. Tot dan won het gebrek aan creativiteit het van de vechtlust. Het was bij momenten aandoenlijk.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Frans Peeters

  Een goede doelman die zijn verdediging steurt zou ook veel helpen

 • Roger Deprez

  Spelen met twee spitsen en met vier van achter dat is om moeilijkheden vragen en zeker als de vleugel aanvallers geen middenvelders zijn, dan verzuipen de twee middenvelders en zonder een sterk middenveld kan men geen wedstrijd winnen, men had al een waarschuwing tegen C.Brugge en de staf maakt de zelfde fout tegen Antwerpen, is dit arrogantie of onkunde.

 • kim vanderheyden

  Deze nederlaag ligt aan den trainer van Antwerp. Vanaf begin mooi Antwerp zien spelen en dan 10 spelers. Mbokani slechtste speler ooit loop erbij alsof hij in verlof is. Heeft juist geteld 22keer bal geraakt waarvan hij telkens kwijt was. Andere spelers lopen hun ziel uit het lijf hij loopt daar maar met zijn armen te zwaaien. Daarentegen den trainer DIK in de fout. Zet nog talent op de bank.

 • Roger Deprez

  Racing op karakter maar zeker niet door de opstelling, men had al een waarschuwing gehad tegen C. Brugge en toch een zelfde opstelling tegen Antwerpen met natuurlijk een 0-2 achterstand omdat men het middenveld aan Antwerpen moest laten. Genk speelt met 10 spelers want met alle respect Ndongola krijgt zo goed als niets klaar. De eerste helft was niet om aan te zien totaal waardeloos.

 • Sven Stolk

  Dank u coach Antwerp. Tactiek binnenkort 1-0 voor dan met tien op doellijn naast Bollat? Al 3 jaar zo. Groep spelers top enkel de coach zijn visie remt RAFC een topclub te zijn. Speel om te winnen.