Geen Refaelov bij Club voor de topper tegen Anderlecht

Lior Refaelov op training.
Simon Mouton Photo News Lior Refaelov op training.
Nog één keer slapen en dan staat de topper tussen Anderlecht en Club Brugge op het programma. De competitieleider gaat voor het eerst in 26 wedstrijden op zoek naar een zege in het Constant Vanden Stockstadion. Wie daar alvast niet bij zal zijn, is Lior Refaelov.

De Israëliër sukkelde vorige week met een lichte blessure en ook de topper tegen Anderlecht komt dus nog te vroeg. 

Dat de 31-jarige spelverdeler niet echt in de plannen Ivan Leko past, is genoegzaam bekend. Refaelov komt amper tot speelminuten en moet de wedstrijd tegen Anderlecht nu dus noodgedwongen van op de tribune bekijken.
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • rik cappelle

  Akkoord René....maar in wie zijn plaats dan ? Vanaken Nakamba Vormer ??? Ge moogt kiezen. Of gaat ge hem in de spits zetten misschien ?

 • dretie munkies

  Refaelov is doodgewoon niet goed genoeg om te spelen tegen Anderlecht : te veel gazettenspeler en te weinig teamspeler ! Eén raad aan Club : verkoop die zo gauw mogelijk aan een club van zijn land van oorsprong, nu hij misschien nog een beetje kan opbrengen

 • grootaert rené

  Rafaelov is een goede en nuttige speler...waarom hem dan niet opstellen,?

 • eddy willems

  Dat heb je met trainers die niet van voetbal houden

 • René Schoeters

  Laat dat 'topper' maar al weg! Arm Belgisch voetbal!