Exclusief voor abonnees

Geen Jupiler Pro League op Play Sports, maar waar dan wel? Al uw vragen beantwoord

Ruud Vormer (links) en Lior Refaelov zijn voorlopig niet op Telenet te bekijken.
Photo News Ruud Vormer (links) en Lior Refaelov zijn voorlopig niet op Telenet te bekijken.
Goed nieuws voor de voetbalfanaten, want de Jupiler Pro League start morgen. Slecht nieuws voor wie dat wil bekijken via Play Sports, want Telenet heeft nog geen akkoord met rechtenhouder Eleven Sports om de voetbalcompetitie uit te zenden. Hoe ver staan de gesprekken? Komt er wel een akkoord? Kan je zomaar overschakelen naar een andere operator? En wat betekent de tien euro korting die klanten nu krijgen als compensatie? Wij beantwoorden de meest gestelde vragen.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
37 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marcel Vercauteren

  Vandaag mijn facturatie ontvangen voor volgende maand, tot mijn grote spijt moet ik vaststellen dat er geen korting van 10 euro voor play sport op de factuur werd toegepast. Vanavond eens bellen en serieus van mijn oren maken en play sport opzeggen. Onbegrijpelijke werkwijze van Telenet

 • Frankie Albert Goethals

  Geen paniek! Telenet zal de voetbalcompetitie uitzenden op Playsport. Even geduld, alles draait om centen. Beiden zijn veroordeeld om tot een oplossing te komen. Eleven moet zijn geld recupereren en Telenet kan geen massa klanten verliezen. Die eerste wedstrijden zullen toch niet veel om het lijf hebben.

 • Kristof Vangroenderbeek

  Wij hebben orange tv en 2 dagen nu gratis de eleven Belgische voetbal kanalen. Werkt uitstekend en daarna 11euro pm. Ben tevreden.

 • Rik Hofman

  insc hrijven bij de fanclub van club Brugge. Gratis en 15% korting op Eleven, dan zit je onder de 10 euro.en den brol van TN opzeggen natuurlijk. 20 euro voor golf en formule 1, komaan zeg. NBA Basket waren ze al kwijt aan eleven.

 • Koen Verbeeck

  Maandag opzeggen..