Gano zorgt voor Gouden Goal in midweekspeeldag van de play-offs

Photo News
In samenwerking met VTM Stadion gaan we ook in de play-offs wekelijks op zoek naar de Gouden Goal. Op speeldag vijf gaat Zinho Gano met de eer aan de haal na zijn heerlijke goal op Sclessin. Herbekijk de drie prachtgoals van de midweekspeeldag in onderstaande video.

Gano troefde met zijn knal in de kruising overduidelijk Lukas Van Eenoo en Nathan Kabasele af. De spits van Beveren kon zowaar rekenen op de helft van de stemmen.

De Gouden Goal van de week dingt telkens mee naar de titel van Gouden Goal van de Maand. Op het Gala van de Gouden Schoen wordt dan de ultieme Gouden Goal van het Jaar bekendgemaakt. Voortaan verkiezen we de Gouden Goal met een 'open' poll: iedereen kan stemmen, registratie is niet meer nodig.

HLN

Dit waren de drie genomineerden:

1) Lukas Van Eenoo, de 1-0 in Roeslare-Kortrijk
Uitgeleend door Kortrijk aan streekgenoot Roeselare en dan twee keer scoren tegen jouw moederploeg, dat moet deugd doen voor de kleine, maar fijne middenvelder Lukas Van Eenoo. De 1-0 was prinsheerlijk, een subtiele plaatsbal in de verste hoek. Enig mooi.

2) Zinho Gano, de 0-2 in Standard-Waasland-Beveren
De drie punten waren al zo goed als binnen op Sclessin, maar op assist van de jonge Aaron Dhondt knalde targetspits Zinho Gano in de slotfase met veel overtuiging de 0-2 voorbij Gillet. Eén keer laten botsen en knallen, heel erg fraai. Ook de ontlading kon tellen. 

3) Nathan Kabasele, de 1-0 in Moeskroen-Lokeren
De huurling van Anderlecht kon zich nog niet echt onderscheiden op Le Canonnier, maar zijn goal tegen Lokeren mag je een pareltje noemen. Mooi voetenwerk aan de rand van de zestien, mannetje uitschakelen en heerlijk in de bovenhoek borstelen. Klasse. 

BELGA
BELGA