Gano eist strafschop op en mist: “Hij stond niet op het lijstje”

Gano en Zivkovic hadden allebei kansen om voor de 1-2 te zorgen.
Photo News Gano en Zivkovic hadden allebei kansen om voor de 1-2 te zorgen.
KV Oostende heeft vanavond twee dure punten achtergelaten in Charleroi. De kustploeg kreeg zelfs een strafschop, die door een zelfzuchtige Zinho Gano op Charleroi-doelman Penneteau getrapt werd: “We zullen dit intern bespreken”.

Net nu Zinho Gano zich aan de hand van een goeie bekermatch opnieuw in de gratie van Adnan Custovic had gespeeld, heeft de aanvaller zich wederom negatief laten opmerken. De spits griste de bal uit de handen van aanvoerder Siani toen die de door Verboomen toegekende strafschop wou nemen. Gano trapte vol op Penneteau en was zo de pineut: “Ik heb niet goed gezien wat er allemaal gebeurd is”, aldus Custovic na de match. Wie er aangeduid is om te trappen? (lacht) Ik weet wie er op mijn lijstje staat en wie er moest trappen. Neen, Zinho was er niet bij (grijnst). We zullen dit intern bespreken”.

Toegegeven was Gano niet de enige die Oostende naar de overwinning had kunnen trappen. Zivkovic miste tot twee keer toe oog in oog met Penneteau en ook Bjelica liet een wenkende kans onbenut. Lombaerts nam de aanvaller dan ook in bescherming: “Iedereen pikt graag zijn doelpuntje mee. En dat geldt al zeker voor een spits. Er zal wel nog over gesproken worden, maar ook dit hoort bij het voetbal. Het is het mooie en het lelijke aan de sport”.

Siani en Gano hadden gisteren na de wedstrijd alvast voldoende tijd om het incident uit te praten. Beiden moesten naar de dopingcontrole en konden niet meteen doen wat er van hen verlangd werd, namelijk een plasje maken. 
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • andre van de wege

  nog veel stuten eten gano, hij denk dat hij messi is

 • eduard janssens

  Normaal had Oostende nog met 10 gestaan .Deed mij enorm plezier bij het missen van de pelanty

 • karel claerebout

  heel simpel: alle dagen laten trainen en verplicht op de club te blijven plus boete en 2 wedstrijden meedoen met beloftes! De grootheidswaanzin van die spelers loopt de spuigaten uit en zo zijn er al veel de revue gepasseerd! velen starten bij een topclub om dan weg te zakken in de goot of naar provinciaal voetbal of eeuwige bankzitter! domme kloten

 • eddy vermeir

  Heb altijd gedacht dat de trainer de baas was maar blijkbaar hebben die heethoofden het voor het zeggen en dan op hun bek gaan is mooi meegenomen en komt zo stom over!